İşte, Türkiye'nin en sevilen ünlü çifti!

eÇift’in yaptığı ‘Sevgililer Günü’ araştırmasının sonuçları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
İşte, Türkiye'nin en sevilen ünlü çifti!

eÇift’in yaptığı ‘Sevgililer Günü’ araştırmasına göre, Türkiye’nin örnek alınan favori evli çifti Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ oldu. Katılımcıların %70’i Sevgililer Günü'nün romantik ve eğlenceli olduğunu düşünüyor ve %52'si Sevgililer Günü'nde evlenme teklif etmeye sıcak bakıyor...



5 milyondan fazla üyesi olan  evlilik sitesi eÇift, bilimsel araştırmalara dayanan kişilik analiz testi ve ‘İdeal Çift Metodu’ isimli yenilikçi eşleştirme sistemleri sayesinde mutlu ve ciddi bir ilişki arayan bekar üyelerini 7 yıldır bir araya getiriyor.



eÇift’in Türkiye genelindeki üyeleriyle gerçekleştirdiği ve 1200 kişinin katıldığı ‘Sevgililer Günü’ anketine göre Türkiye’nin en sevilen evli çifti Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti!



Ankete katılan eÇift üyelerinin %61’i en sevdikleri ikilinin Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti olduğunu söylerken, onları %21 ile Bergüzar Korel ve Halit Ergenç takip etti. Beren Saat - Kenan Doğulu ve Merve Boluğur - Murat Dalkılıç ise diğer favori ünlü çiftler arasında.



eÇift üyelerinin %70’i Sevgililer Gününü romantik ve eğlenceli bir gün olarak düşündüklerini belirtirken %30’u kutlanması gereksiz olan bir gün dedi. Anket katılımcılarının %52’si Sevgililer Gününde evlenme teklif etmeyi düşünebileceklerini söylediler.



Sevgilinize ne alırdınız diye sorulduğunda %30’u kıyafet, %27si parfüm, %23’ü takı , %20si ise sevgilisine özel tasarımını kendi yaptıkları bir hediye vermeyi tercih edeceklerini belirttiler.



İdeal bir Sevgililer Günü programı sizce nasıl olmalı diye sorulduğunda ise; ankete katılan eÇift üyelerinin %33’ü güzel bir restoranda yemek, %28’i birlikte romantik bir seyahate çıkmak, %27 evde sevgilisine özel bir yemek hazırlamak, ’si ise konser, tiyatro, sinema gibi bir kültür sanat etkinliğine katılmanın en güzel program olduğunu söyledi.



‘Sevgililer Günü'nde yalnız olmamak için birine buluşma teklif ettiğiniz oldu mu?’ diye sorulduğunda eÇift üyelerinin sadece ’ü Sevgililer Günü'nü yalnız geçirmemek için birine buluşma teklif ettiklerini söyledi.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin