İşte, Türkiye Müzik Ödülleri'nde sahne alacak sanatçılar

Müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ‘Türkiye Müzik Ödülleri Töreni’ne 3 gün kaldı...

Google Haberlere Abone ol
İşte, Türkiye Müzik Ödülleri'nde sahne alacak sanatçılar

Türkiye Müzik Ödülleri’ne 3 gün kaldı. Müzik sektörü, medya ve müzikseverlerin merakla beklediği, müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ‘Türkiye Müzik Ödülleri Töreni’ 12 Nisan Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek görkemli ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Doğuş Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kral Grubu’nun Ülker Albeni güçlü desteğiyle düzenlediği törene bir çok ünlü sanatçı katılacak ve sahne şovları yapavcak. Tören Cuma 20:30’dan itibaren Star’dan canlı yayınlanacak. 



Törenin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Türkiye Müzik Ödülleri gecesinde; Murat Boz ve Sertab Erener yeni şarkılarını ilk kez ödül töreninde seslendirecek. Halil Sezai, Ümit Besen, Zeynep Başkan ve Kubat, geçen yıl kaybettiğimiz usta sanatçılarımız Müslüm Gürses, Ferdi Özbeğen, Kamil Sönmez ve Neşet Ertaş’ı sahnede anacak.  Ve gecenin düetleri ise Nilüfer ile rockçılardan. 



Murat Boz’un beklenen şarkısı...



Uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkısını ilk kez Türkiye Müzik Ödülleri’nde seslendirip müzikseverler ile buluşturacak.



Sertab Erener yeni albümüyle ilk kez bu gecede



Üç yıl aranın ardından yeni albümünü Türkiye Müzik Ödülleri ile aynı gün piyasaya sürecek olan Sertab Erener, yeni şarkılarını ilk kez törende seslendirecek.  Sanatçı ayrıca, 90’lardan günümüze yapmış olduğu hit şarkılarından olaşan bir  potpuri ile geceye renk katacak.



Kaybettiğimiz müzisyenler anılıyor: Neşet Ertaş, Ferdi Özbeğen, Müslüm Gürses ve Kamil Sönmez



Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde sanat camiası ve sevenleri açısından oldukça üzücü günler yaşandı. Ödül gecesinde, müzik üstadları Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ferdi Özbeğen ve Kamil Sönmez yine müzik ile anılacak, şarkılarıyla bizlerle olacak. Kaybettiğimiz dört büyük değeri, müzisyen dostları   şarkılarıyla yaşatacak. Ümit Besen-Ferdi Özbeğen’den, Kubat-Neşet Ertaş’tan, Halil Sezai-Müslüm Gürses’ten, Zeynep Başkan ise Kamil Sönmez’den şarkılar söyleyecek. 



Nilüfer ve rock müzik grupları birarada...



Geçen sene düzenlenen 18. Kral Müzik Ödülleri töreninde “12 Düet” albümüyle “En İyi Proje” dalında birinci seçilen ancak rahatsızlığı nedeniyle törene  katılamayan Nilüfer, Cuma akşamı Türkiye Müzik Ödülleri’nde. Gecede ayrıca, Rock grupları Gripin, Gece Yolcuları ve Model ile sahnede yeni albümünden üç şarkı seslendirecek.  



Önder Sarıahmetoğlu/ Akşam


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin