İşte TMSF başkanı Şakir Ercan Gül'ün Show TV çalışanlarını sokağa döken o sözleri

5 Haziran'da Show TV çalışanları Levent binası ve Ayazağa stüdyolarında eylem yapmıştı. TMSF başkanı Şakir Ercan Gül'ün zaten var olan maaş krizini fitilleyen o sözleri neydi? Medyatava açıklıyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte TMSF başkanı Şakir Ercan Gül'ün Show TV çalışanlarını sokağa döken o sözleri

Show TV çalışanları beş aydır ödenmeyen maaşlarını gerekçe göstererek 5 Haziran'da Show Tv Levent binası ve Ayazağa stüdyolarında eylem yapmıştı. Çalışanları eylem için harekete geçiren, fitili ateşleyen son sözler TMSF Başkanı  Şakir Ercan Gül'den geldi. 





TMSF'nin Show Tv''ye el koymasından sonra, beş aydır maaş alamayan, TMSF operasyonundan bir nebze umutlanan çalışanlar umduklarını bulamamıştı. Bir muhattap bile bulamayan Show TV çalışanları, 5 Haziran günü Skyturk'te Gündem Özel programına konuk olan TMSF başkanı Şakir Ercan Gültepe ile reklam arasında sohbet edebilme fırsatı yakaladılar. Reklam arasında kameramanlar ile sohbet eden TMSF başkanı, çalışanların "kredi kartı borçlarımızı ödeyemiyoruz, evlerimize haciz geliyor." serzenişleri üzerine; "Benim bile kredi kartı borcum yok, nasıl yapıyorsunuz bu  kredi kartı borcunu, bu kadar açılmayın, hesaplı yaşamanız gerekiyor." savunmasını yaptı. 



İşte bu açıklamadan sonra sinirlenen çalışanlar, bardağı taşıran bu sözlerden sonra eyleme geçmiş ve Show Tv Levent binası ile Ayazağa Stüdyoları'nda eyleme geçmişti. 





(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin