İşte THY’nin Messi’li, Kobe’li yeni reklamı

İlki izleme rekorları kıran reklamın devamında da iki yıldız arasındaki çekişme konu alınıyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte THY’nin Messi’li, Kobe’li yeni reklamı

Türk Hava Yolları, Los Angeles’ta gerçekleştirdiği basın toplantısı ile "Dünya Daha Büyük. Keşfet!" sloganıyla birlikte yeni reklam filmini tanıttı. Ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant ile ünlü futbolcu Lionel Messi’nin rol aldığı reklam filminin tanıtımına Bryant katıldı ve basının sorularını cevapladı.



Neden kendini THY’ye yakın hissettiğini ve bu tarz bir işbirliğini onaylarken neye önem verdiği sorulan Bryant, "Partnerliklerimde yapmaya çalıştığım ortak noktayı bulmaya çalışmak. Yenilikçilik ile sporu bir araya getirmek amacım. Her şeyden önce buna bakıyorum. Sonra da insanlara bakıyorum. Birlikte çalışmak eğlenceli olur mu? Profesyoneller mi? Tüm bunlar bir araya gelince birlikte çalışmamıza değeceğini düşünüyorum" dedi.



Bryant, bir markayı temsil edebilmek için neyin önemli olduğu konusunda ise "Marka elçisi olmak için ilk olarak kendi markanızı anlamınız lazım. Sonraki adım ise, benzer özellikleri taşıyan partner bulmanız. Bundan sonrası ise kolay, çıkıp kendiniz olmanız yeterli" değerlendirmesinde bulundu.



"EN ÖNEMLİSİ OYNARKEN EĞLENMEK"



İlki izlenme rekorları kıran ve iki ünlü sporcu arasındaki çekişmeyi konu alan reklam filminin ikinci bölümünde Messi ile çalışmanın nasıl olduğu konusundaki soruya ise Bryant, "Messi harika. ’Action’ diyorsunuz ve olduğumuz gibi davranıyoruz. Kamera arkasındaki bütün o insanları düşünmemeye çalışıyorsunuz. En önemlisi bunu yaparken eğlenmek" ifadelerini kullandı.



Bryant, Messi ile bir futbol ya da basket maçı yapar mısınız sorusuna ise, "Hayır. Birbirimize o kadar çok saygımız var ki, bunu yapmayız. Beni kaleye koyup onun got atmasını söylerseniz büyük ihtimalle canımı okur. Ya da onun benimle birebir basket oynamasını söylerseniz, bu da olmaz. O yüzden kendi alanlarımızda kalacağız. Ama sırf eğlencesine kalede durup topu tutmayı deneyebilirim. Büyük ihtimalle topu görmeyeceğim bile" şeklinde cevap verdi.



Reklam filmindeki başarısından dolayı aktörlüğü düşünüp düşünmediği sorulan ünlü basketbolcu, "Hayır. Hayır, hiçbir şekilde olmaz. Reklam filmleri tamam ama film veya televizyon dizileri, asla!" diye konuştu.



YÜCELER: "İKİNCİ REKLAM FİLMİ DAHA BAŞARILI OLACAK"



THY Los Angeles Müdürü Fatma Yüceler, "Bugün Los Angeles’ta yeni reklam kampanyamızı ve mottomuzu dünya basınıyla paylaşmaktan çok mutluyuz ve çok gururluyuz. Bildiğiniz gibi ilk reklamımız izlenme rekorları kırmıştı ve çok büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu yeni kampanyamızın daha da başarılı olacağını ve bizlerin duyduğu heyecan gibi herkesin de heyecan duyacağını ve beğenerek izleyeceğini umuyorum" dedi.



Yüceler, Los Angeles uçuşlarına hem Türklerden, hem Amerikalılardan hem de diğer milletlerden yolcuların büykü ilgi gösterdiklerini de söyledi.



ÇİZMECİOĞLU: "THY GLOBAL HAVA YOLU OLMANIN ÖTESİNE GEÇTİ"



THY’nin Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ise, THY’nin artık "Globally Yours" sloganını aştığını, zaten küresel olarak tanınan bir havayolu şirketi haline geldiğini ve bunun için yeni bir sloganı gündeme taşıdıklarını belirtti.Çizmecioğlu, "Global havayolu şirketi olmanın ötesinde birşey söylememiz lazım" dedi.



Bu bağlamda, "Dünya Daha Büyük. Keşfet!" sloganına değinen Çizmecioğlu, "Markamız aslında üç tane temel üzerine oturuyor. Bunlardan bir tanesi İstanbul. İstanbul Asya ile Avrupa kıtasını birbirlerine bağlıyor. Dolayısıyla hem Türkiye’nin özelliğinden, hem de Türkiye’nin özelliğinden ortaya çıkan özel bir durum var. Biz aslında dünyaları birbirine bağlıyoruz. Türk Hava Yolları da buna çok güzel hizmet ediyor. Çünkü dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketiyiz ve hakikaten dünyayı birbirine bağlıyoruz" diye konuştu.



İkinci önemli ayağın Türk insanının yardım severliğinden kaynaklandığını ve bunu gönülden yaptığını belirten Çizmecioğlu, aynı şeklide THY’nin de bu hizmeti gönülden severek verdiğini belirtti. Üçüncü ayağın ise hizmetin bekletilerin ötesinde olmasından kaynaklandığını belirtti.



Çizmecioğlu, "Bugüne kadar şunu fark ettik: Bizimle seyahat eden yolcular genellikle beklentilerinin ötesinde bir Türk Hava Yolları ile karşılaşıyorlar. Kafalarında bekledikleri ile Türk Hava Yolları ile seyahat ettiklerinde buldukları arasında ciddi bir farklılık var. Pozitif manada ciddi bir farklılık var" dedi. Yeni markalandırmanın bu düşünceler baz alınarak oluşturulduğunu söyleyen Çizmecioğlu, "Bu nedenle ’Widen Your World, yani Dünyayı Genişlet, Ufkunu Genişlet’ şeklinde yeni bir mottoya çevirdik" diye konuştu.



THY’nin getirdiği yenilik sadece markalaştırma ile de sınırlı kalmadı. Invest on board, yani uçuş esnasında yatırım olarak nitelendirilebilecek yeni bir uygulamayı da hayata geçirme aşamasında. Bu projeyi özetleyen Çizmecioğlu, "Güzel projesi olan girişimcilerin projesini inceliyoruz. Bu projelerden en iyisini seçiyoruz ve uçak içi eğlence sistemlerimize bunların videolarını yüklüyoruz. Uçaklarımızda uçan yatırımcılar bunları izledikleri, bunların arasında beğendiği projeler olursa, bu sayede yatırımcıyla girişimciyi buluşturan ortak bir platform kurmuş oluyoruz. Bunu yapan ilk hava şirketiyiz" dedi.



"Invest on Board" projesinin de bir hafta içerisinde tamamen devreye girmesi ve uçuşlarda yer alması planlanıyor.



İHA








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin