İşte Sierra'nın bir numaralı katil zanlısı

Polis, İstanbul'da ölü bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın bir numaralı katil zanlısını tespit etti.

Google Haberlere Abone ol
İşte Sierra'nın bir numaralı katil zanlısı

İstanbul'da ölü bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın bir numaralı katil zanlısı olarak arandığı iddia edilen şahsın fotoğrafına İHA ulaştı. Zanlının ağabeyinden aldığı 100 TL ile başka bir isimle otobüs bileti alarak Karabük'ten ayrıldığı belirlendi. 



Polis, İstanbul'da kayboluşunun 12'nci gününde Cankurtaran'daki sur kalıntıları içinde cesedi bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın (33) katil zanlısı olduğu iddia edilen 'Laz Ziya' lakaplı kağıt toplayıcısı Z.T.'nin (46) peşine düştü. Karabük'ün Yenice ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Z.T.'nin cinayetin ardından İstanbul'dan ayrılarak memleketi Karabük'e geldiği tespit edildi. 



Bunun üzerine oluşturulan özel bir ekip Karabük'e gelerek, Z.T.'nin kardeşleri ve akrabaları ile görüştü. Zanlının Karabük'te bir iki gün kaldıktan sonra ağabeyinden 100 TL aldığı ve farklı bir isimle otobüs bileti alarak kentten ayrıldığı belirlendi. Bunun üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, Z.T.'nin nereye kaçtığını belirlemeye çalışıyor. 



FBI, 'UYUŞTURUCU KURYESİ OLABİLİR' DEMİŞTİ 



Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), fotoğraf çekmek için gittiği İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra Cankurtaran yakınlarında sur dibinde cesedi bulunan Amerikalı turist Sarai Sierra'nın, göründüğü kadar masum olmayabileceğine yönelik açıklamada bulunmuştu. 



New York Post gazetesine konuşan bir FBI ajanı, Sarai Sierra'nın, İstanbul'a yalnızca fotoğraf çekmek için gittiğine inanmadıklarını, Amerikalı kadının başta uyuşturucu kuryeliği olmak üzere karanlık bazı ilişkiler içine girip girmediğini araştırdıklarını söylemişti. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin