İşte Sabah Gazetesi'nin esinlendiği iddia edilen web sayfası?

Sabah Gazetesi, bugünkü yaşam sayfasında yer alan "Çalınan 2.7 Milyon dolar kara para mı?" başlıklı haberinin turkrus.com web sayfasından kaynak göstermeden alındığı iddia edildi. İşte o iki haber..

Google Haberlere Abone ol
İşte Sabah Gazetesi'nin esinlendiği iddia edilen web sayfası?

Sabah'ın bugünkü 4'üncü sayfası, TürkRus.Com'un perşembe günü sütunlarına taşıdığı, Moskova Şeremetyevo havaalanı çıkışında bir yolcunun 2,7 milyon dolarının gasp edilmesi haberlerine ve ortaya atılan senaryo ve sorulara ayrılmış. 



turkrus.com sitesinin iddiasına göre Sabah Gazetesi kendi haberlerini kaynak göstermeden 3.sayfalarına taşımış. Bunun üzerine web sitesi: "Ama haberde bir yerde "Türk Rus internet sitesinde yer alan habere göre..." denilerek kaynak konusu üstünkörü geçiştiriliyor. Ne demek "Türk Rus" sitesi? Bilmeyen, böyle bir ifadeden ne anlayabilir? "TürkRus.Com sitesi" diye yazmaktan o sayfanın editörü neden imtina ediyor?" açıklaması yapıyor.



İşte Sabah Gazetesi'nin turkrus.com sitesinden kaynak göstermeden aldığını iddia ettiği o haber:



Sabah Gazetesi: http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/11/29/calinan-27-milyon-dolar-kara-para-mi #sthash.KIFH2bg9.dpuf



turkrus.com: http://turkrus.com/63447--27-milyon-dolar-gitti-sorular-kaldi-binde-4-ugruna-yapilan-organize-isler-mi-xh.aspx#sthash.h1Evk1sZ.dpuf



http://turkrus.com/63436-seremetyevo-havaalaninda-silahli-soygun-soyulan-turk-degil-azeri-cikti-xh.aspx#sthash.h1Evk1sZ.dpuf



(C) Medyatava


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin