İşte Kanal D'nin çok güvendiği Ocak ayı dizisi... İtalya'da şarap, Türkiye'de zeytin bağları hikayesi.

Kanal D'nin Ocak ayında başlayacak, kanal yöneticilerinin çok güvendiği dizisi tüm ayrıntılarıyla Medyatava'da. Hangi diziden uyarlama, başrolde kimler var, dizinin şu anki rumuz ismi ne?

Google Haberlere Abone ol
İşte Kanal D'nin çok güvendiği Ocak ayı dizisi... İtalya'da şarap, Türkiye'de zeytin bağları hikayesi.

Kanal D Ocak ayında çok güvendiği bir diziye başlıyor. Bugün Ayvalık'ta mekan bakmaya çıkan ekip çekimlere en kısa sürede başlıyor. İsminin şimdilik "Zeytin Karası" olarak düşünüldüğü dizinin yapımcılığını Faruk Bayhan üstleniyor. 



İtalyan dizisi "Tuscan Passion"dan uyarlama olacak dizinin orjinal formatında hikaye İtalya'da şarap bağlarında geçiyor. RTÜK kısıtlamalarını göz önünde bulunduran kanal ve yapımcılar dizinin Türkiye uyarlamasında zeytin bağlarında geçecek bir ege ve toprak ağalığı hikayesi konu edinecek. 



Dizinin oyuncu kadrosunda ise Tayanç Ayaydın, Aslıhan Gürbüz, Zerrin Sümer, Ayça Varlıer ve Best Model'den tanıdığımız Sena Aksoy bulunuyor. 



Çekimleri Ayvalık'ta yapılacak dizinin yayın tarihini Kanal D Ocak ayının son haftası düşünüyor. Bakalım Kanal D iddialı olarak hazırlandığı "Zeytin Karası" dizisinden beklenen reyting başarısını alabilecek mi?



İşte dizinin kadrosu:



Tayanç Ayaydın:                                                  Zerrin Sümer:



       



Aslıhan Gürbüz:                                                      Sena Akay:



             



Ayça Varlıer:





(C) Medyatava Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin