İşte, İstanbul’un en yeni prodüksiyon platosu!

Kamera 34 sektörün hizmetine giriyor…

Google Haberlere Abone ol
İşte, İstanbul’un en yeni prodüksiyon platosu!

Türk dizileri dünya çapında büyük başarı elde ediyor. Hal böyle olunca büyüyen dizi, klip, şov ve televizyon sektörü profesyonel prodüksiyon ihtiyacını da beraberinde getiriyor. 



Bu ihtiyacı karşılamak için yola çıkan Kamera 34, 24.500 m² geniş bir alan üzerine kurulu yeni nesil bir devasa prodüksyon platosu olarak çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. 



Şirketin çalışmaları hakkında bilgi veren Kamera 34 Genel Koordinatörü Sümeyra Nuran Şahin; dizi ,film, reklam filmi, klip ve televizyon şov çekimleri için ideal ve alternatif çözümler 

üretmek üzere hareket ettiklerini söyledi.  



24.500 m² geniş bir alan üzerine kurulu yeni nesil bir prodüksiyon platosu olarak çalışmalarına start vermeye hazırlanan Kamera 34 arazisi içinde hurda otomobiller, marangozhane, boyahane ve demir işleri bölümleri ile her türlü prodüksiyona uygun alt yapıyı oluşturacak sistemler bulunuyor.  



Plato; 6 m yüksek tavanı, çelik karkas ve truss sistemi, akustik ve ses izolasyonu ile 1000 m² kapalı çekim alanına da sahip. 



Tüm bunların yanı sıra vip kulisleri, prodüksiyon ekibi için giyinme odası, toplantı alanları ile zorlu çekim süreçlerini profesyonel bir şekilde çözmeyi hedefleyen Kamera 34; sektörün bu ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor.

 


Etiketler dizi stüdyo
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin