İşte İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretinin şifreleri! 'Türkiye'yi kazanabileceğini ilan ediyor'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Doğu ve Güneydoğu bölgelerine çıkarma yapmıştı. İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyareti çok konuşulmuştu. Gazeteci Gürkan Zengin İmamoğlu'nun Diyarbakır gezisini Habertürk TV canlı yayınında değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
İşte İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretinin şifreleri! 'Türkiye'yi kazanabileceğini ilan ediyor'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'gitme' demesine rağmen gittiği iddia edilmişti. Hem CHP Sözcücü Faik Öztrak hem de İmamoğlu bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

İmamoğlu'nun sadece Diyarbakır ziyareti değil, Doğu ve Güneydoğu bölgelerine yaptığı çıkarma da çok konuşuldu.

Gazeteci Gürkan Zengin, İmamoğlu’nun Diyarbakır ziyaretini Habertürk'te yayınlanan 'Kübra Par'la Açık ve Net'te yorumladı.

Zengin, “İmamoğlu iki ince mesaj veriyor: İlki; İstanbul'u kazanmış biri olarak Türkiye'yi de kazanabileceğini ilan ediyor. İkincisi; teklif edilirse 'Aday olabilirim' demek istiyor.” dedi.

İşte Zengin'in o değerlendirmeleri:

İmamoğlu, Diyarbakır’da; “Birleşmek için bir engelimiz var mı? Hayır; hiç yok. Peki bu engelin olmadığını görmedik mi? İstanbul’daki 2 seçimde de gördük. İstanbul’da başardıklarımızı, Türkiye’de de hep birlikte başarabiliriz” demişti. İmamoğlu, İstanbul ile Diyarbakır arasında daha sıkı köprülerin kurulacağını vurgulamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin