İşte bu sezon final yapacak diziler

Yazın yaklaşmasıyla birlikte televizyonlarda yayınlanan bazı diziler ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte bu sezon final yapacak diziler

TV'dek bir kaç sezondur devam eden önemli diziler önümüzdeki haftalarda son defa ekrana gelecek. Yeni sezonla birlikte bir çok yeni proje için hazırlıklar hızlanırken, sevilen dizilerin de ekrana veda edecek olması hayranlarını üzüyor.



Öncelikle Kanal D dizilerinin bir kaçı ve Star tv dizilerinin de bir kaçı biteceğe benziyor. Peki ya hangileri :



Küçük Osman ile büyük bir ses getiren reytingleri alt üst eden dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki, bu yaz final yapmaya hazırlanan dizilerin başında geliyor. Üç sezondur yayında olan başarılı dizi Haziran ayı itibariyle final yapacak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile aynı zamanlarda başlayan ve yine Kanal D’nin dizilerinden birisi olan Kuzey Güney’de bu sezon final yapacak olan diziler arasında. Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrol oynadığı Kuzey Güney çok yakında final yaparak ekranlara veda edecek.



Daha yayınlanmadan fragmanları ile çok konuşulan 20 Dakika da ekranlara veda etmeye hazırlanan diziler arasında. 



Farklı bir konusu ile pek çok izleyiciye sahip olan Star TV’de yayınlan dizisi İşler Güçler’de çok yakında final yapacak olan dizilerden birisidir. Ayrıca pek çok eleştiriye maruz kalan ve defalarca Rtük’ten ceza alan dizi Behzat Ç’de final için hazırlık yapan diziler arasında.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin