İşte bu hafta vizyona giren 8 film!

Bu hafta beyaz perdeye 3'ü yerli film olmak üzere 8 yeni film vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
İşte bu hafta vizyona giren 8 film!

J.J Abrams'ın yönettiği 'Bilinmeze Doğru Star Trek', Ryan Gosling, Bradley Cooper ve Eva Mendes'in rol aldığı 'Babadan Oğula' ve lezbiyen, gey, biseksüel ve trans çocuklarının hikayelerine anne-babaların gözünden bakan 'Benim Çocuğum' ile birlikte 8 yeni film vizyonda.



BİLİNMEZE DOĞRU - STAR TREK



Bilim-kurgu aksiyon ve maceraseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen "Bilinmeze Doğru Star Trek"in yönetmen koltuğunda J.J Abrams oturuyor.



Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Peter Weller, Bruce Greenwood, Nolan North'un rol aldığı filmin konusu şöyle:



"Atılgan gemisi, mürettebatıyla dünyaya geri çağrılır. Ancak karşılaştıkları manzara, çok güçlü bir terör örgütünün donanmalarını ve ona bağlı olan her şeyi yerle bir ettiği bir faciadır. Kaptan Kirk'ün bitirmesi gereken şahsi bir kavgası vardır ve bu tek kişilik kitle imha silahını bulmak için aramaya koyulur."



BABADAN OĞULA



Başrollerde Ryan Gosling, Bradley Cooper ve Eva Mendes'in yer aldığı "Babadan Oğula" filminin yönetmenliğini Derek Cianfrance üstlendi.



FİLMİN ELEŞTİRİSİ YER GÖSTERİCİ'DE: AMERİKAN RÜYASININ İKİ YÜZÜ"



Luke çok yetenekli bir motosiklet sürücüsüdür ve dublörlük yaptığı karnaval kumpanyası ile şehir şehir gezmektedir. New York'un kuzeyindeki Schenectady bölgesine geldiğinde eski sevgilisi Romina ile yeniden karşılaşır ve kendi yokluğundan Romina'nın onun oğlu olan Jason'ı dünyaya getirdiğini öğrenir. Luke yollarda geçen hayatını düzene sokma ve ailesiyle yeni bir yaşam kurma kararı alır. İlk iş olarak da Robin'in yanında araba tamircisi olarak çalışmaya başlar. Robin, kısa sürede Luke'un yeteneklerini keşfeder ve yapılacak bir dizi banka soygunu için kendisine ortak olmasını ister." (ntvmsnbc)



Haberin devamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin