İstanbul'un taksi sorunu için yeni hamle... İBB Başkanı video paylaştı #TaksiİçinElKaldırıyoruz dedi

İstanbul'daki taksi sorunuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeniden hareket geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yayınladığı bir video ile #TaksiİçinElKaldırıyoruz dedi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'un taksi sorunu için yeni hamle... İBB Başkanı video paylaştı #TaksiİçinElKaldırıyoruz dedi

İstanbul'daki taksi sorunu her geçen gün büyüyor. İstanbul'da sayıca az olan taksilerin yanında, taksi sürücülerin müşteri beğenmemesi, kısa mesafe almaması ve turistlere yönelik fahiş fiyatlar çekmesi artık İstanbul halkını bezdirdi.

İBB'nin yeni taksi başvurusu da UKOME'den sürekli geri çevriliyor.

İşte bununla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden hareketg geçti ve sosyal medya hesabından bir video paylaştı, payşamında da #TaksiİçinElKaldırıyoruz etiketi kullandı.

İmamoğlu'nun 'İstanbul taksi için el kaldırıyor' notuyla paylaştığı videoda ise, bir kadın eli çıkıyor ve 'taksi' diye sesleniyor.

Videoda, "Taksiler İstanbul'da 1990'dan beri aynı sayıda. Yetersiz taksi sayısından İstanbullunun eli havada. Şehrimizin taksi sorununu çözmek için UKOME toplantısında yeni taksi modelimizi 9. kez sunuyoruz. İstanbul taksi için el kaldırıyor" denildi.

İşte o video...

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin