İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz sakatlık anında kendisine fiziksel müdahalede bulunan Jorge Jesus'un şaka yaptığını söyledi

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli teknik direktör Jorge Jesus ve İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz arasındaki görüntü sonrası yıldız isimden açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz sakatlık anında kendisine fiziksel müdahalede bulunan Jorge Jesus'un şaka yaptığını söyledi

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor'u 5-2 mağlup ederken sarı-lacivertli teknik direktör Jorge Jesus ve İbrahim Yılmaz arasındaki görüntü konuşuldu. İstanbulspor'un yıldızı yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

''ŞAKA YOLUYLA YAPILAN BİR HAREKET''

İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz mücadelede sakatlık yaşarken o esnada kulübeden Jorge Jesus geldi. Portekizli teknik adamın görüntüsü bir anda çok konuşmaya başlandı. 

Konuyla ilgili yayıncı kuruluşa konuşan İbrahim Yılmaz, yaşanan olayın büyütülmesine gerek olmadığını ifade ederek önemsiz bir durum olduğunu ve Portekizli teknik adamın söz konusu hareketi şaka yoluyla yaptığını söyledi.

Yılmaz, "Önemsiz bir durum, şaka yoluyla yapılan bir hareket. Sonrasında da başımı okşadı zaten. Büyütülecek bir durum yok" dedi.

İşte o görüntü:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin