İstanbulspor 0-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in açılış maçında, son şampiyon Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulspor 0-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Futbolseverlerin merakla beklediği Spor Toto Süper Lig bugün start aldı. Ligin ilk maçında İstanbulspor ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf son şampiyon Trabzonspor oldu. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren goller 16. dakikada Cornelius ve 86. dakikada Denswil'den geldi.

Trabzonspor önümüzdeki hafta sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. İstanbulspor ise Kayserispor deplasmanına konuk olacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALARAR

1' Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu Arda Kardeşler'in düdüğüyle başladı.

12' Mücadelenin ilk tehlikeli atağı Trabzonspor'dan geldi. Yeni transfer Trezeguet'in ceza sahası dışındaki vuruşunda İstanbulspor kalecisi Jensen topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

16' Yeni sezonun ilk golü Trabzonspor'dan geldi. Visca'nın kullandığı köşe vuruşunda çok düzgün bir kafa vuruşu yapan Cornelius takımını 1-0 öne geçirdi.

İstanbulspor 0-2 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

29' Trabzonspor yine kornerle etkili oldu. Ceza sahası içinde bomboş kalan Larsen topu auta gönderdi.

42' Trabzonspor, farkı ikiye çıkarmaya Abdülkadir Ömür ile çok yaklaştı. Ceza sahası dışından Abdülkadir Ömür şutunu attı ancak kaleci Jensen son anda kornere çeldi.

45+2' Bordo-mavili ekip kazandığı topla yine hızlı hücuma çıktı. İlk yarının etkili ismi Trezeguet'in sol çaprazdan yaptığı vuruşta Jensen topu ayaklarıyla kornere çeldi.

46' İstanbulspor ilk isabetli şutunu ikinci yarının başında çekti. Sol kanattan gelişen akında Ali Yaşar ön direkte kafayı vurdu ancak Uğurcan Çakır üzerine gelen bu topu kontrol etmekte zorlanmadı.

63' İstanbulspor yine tehlikeli geldi. İbrahim Yılmaz sağ kanattan yapılan ortaya çok iyi yükselip kafa vuruşunu yaptı. Uğurcan Çakır bu pozisyonda da kalesini gole kapatmayı başardı.

86' Trabzonspor'u rahatlatan gol Denswil'den geldi. Yine çok etkili bir korner kullanan bordo-mavili ekip Denswil'in golüyle farkı ikiye çıkardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin