İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavı da var

21-22 Mayıs tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavı yapılacak. 21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul'da sınava girecekler için hangi yolların trafiğe kapatıldığı büyük bir önem taşıyor. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ile sokakların, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan trafiğe kapatılacağı aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavı da var

İstanbul Valiliği, yarın Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenecek "Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" adlı program dolayısıyla trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

VALİLİK AÇIKLADI

Valilikten yapılan açıklamada, "Çerkes Soykırımı ve Sürgününün 158. Yılı" adı altında yapılacak etkinlik nedeniyle yarın saat 11.00 itibarıyla program bitimine kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ile sokakların, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan trafiğe kapatılacağı aktarıldı.

Açıklamada, alternatif güzergahların; Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı olarak belirlendiği duyuruldu.

Üniversiteyi dışarıdan okuyan öğrenciler hafta sonu yapılacak olan AÖF için sınav yerini araştırıyor. AÖF sınav giriş yerleri https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden giriş yaparak öğrenilebilecek. Aynı zamanda aynı adresten AÖF sınav giriş belgeleri de çıkarılabilir. İşte detaylar…

AÖF SINAVI GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

AÖF SINAVI NE ZAMAN?

AÖF ara sınavı 21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA?

Sınavlar Türkiye’de sabah saat 9.30'da, öğlenden sonra saat 14.00'da, K.K.T.C. Lefkoşa'da ise sabah saat 08.30’da, öğlenden sonra ise saat 13.00’da yapılmaktadır.

AÖF SINAVI KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERE DİKKAT

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AÖF sınav yerleri açıklandı. AÖF güz dönemi final sınavına katılacak öğrenciler sınav giriş yerlerine AÖF'ün resmi internet adresi üzerinden ulaşabilecek. Öncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini açın. Daha sonra ‘Öğrenci Girişi' sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Açılan pencerede üst sekmelerde ‘Sınav İşlemleri' kategorisinin altında ‘Sınav Giriş Belgesi' sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan ‘Yazdır' butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.

Etiketler İstanbul Trafik yollar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin