İstanbullular dikkat: Metro seferlerine düzenleme yapıldı. İşte Metro İstanbul'un düzenleme yapmasının nedeni... 28 Mayıs-30 Mayıs tarihleri uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Marmaray'da İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı nedeniyle 29 Mayıs günü ücretsiz olacak. İBB'den; metro ve İETT hatları ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak İBB'ye bağlı Metro İstanbul, Kayserispor-Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması nedeniyle metro seferlerinde düzenlemeye gitti. TF1 Maçka-Taşkışla Teleferik Hattı'nda da bakım çalışması başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullular dikkat: Metro seferlerine düzenleme yapıldı. İşte Metro İstanbul'un düzenleme yapmasının nedeni... 28 Mayıs-30 Mayıs tarihleri uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki Kayserispor-Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması ve şehirdeki diğer etkinlikler nedeniyle 26 Mayıs Perşembe günü seferlerin M1, M3 ve M9 hatlarında 01.00’e, M4 ve M5 hatlarında ise 02.00’ye kadar devam edeceğini duyurdu.

TF1 Maçka-Taşkışla Teleferik Hattı ile ilgili de Metro İstanbul şu duyuruyu paylaştı:

TF1 Maçka-Taşkışla Teleferik Hattı, yolcularımıza sunmakta olduğumuz güvenlik ve konfor kriterlerinin sürdürülebilmesi için 28 Mayıs-30 Mayıs tarihleri arasında bakıma alınacaktır. Çalışma süresince hattımız işletmeye kapatılacak olup, çalışmaların öngörülen sürede tamamlanması planlanmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin