'İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi tanınmış oyuncu dahil oldu?

Star TV'nin yeni dizisi 'İstanbullu Gelin'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katıldı...

Google Haberlere Abone ol
'İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi tanınmış oyuncu dahil oldu?

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı, Star TV’nin büyük beğeni toplayan yeni dizisi “İstanbullu Gelin’e” 2. bölümden itibaren sevilen oyuncu Fırat Tanış dahil oluyor.



Beklenmedik bir sırla Boran ailesinin hayatına, bomba gibi düşecek olan Adem Sezgin karakterini canlandıran Tanış, rolü için saçlarını kestirdi ve sakallarını uzattı.



'İstanbullu Gelin'in kadrosuna hangi tanınmış oyuncu dahil oldu?



Tanış; başta Faruk olmak üzere tüm Boranlardan hesap sormaya gelen Adem Sezgin’i şu sözlerle anlatıyor; “Sıradan bir kötü değil, Adem. Alışılmışın dışında farklı yönleri var. Kendini haklı görüyor ve sebeplerine inanıp onlardan güç alıyor. Harika bir ekip, özenle seçilmiş bir kadro ile inanılmaz keyifle çalışıyoruz. Umarım hak ettiği karşılığı bulur.”



Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu’nun da yer aldığı “İstanbullu Gelin” merak dolu gelişmelerle 10 Mart Cuma akşamı Star TV’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin