İstanbullu Gelin dizisinden sosyal sorumluluk projesi

SensinO ve O3 Medya’dan anlamlı iş birliği...

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu Gelin dizisinden sosyal sorumluluk projesi

SensinO ve O3 Medya’dan anlamlı sosyal sorumluluk projesi...



SensinO'nun İstanbullu Gelin set ziyareti için başlattığı açık arttırmanın kazananı Hülya Eltemur oldu. Sete ziyaret gerçekleştiren Eltemur, meşhur Boran Konağı’nda Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve dizinin sevilen diğer oyuncularıyla tanışıp çekimlere misafir oldu. Boranlarla kahve keyfi yapan Hülya Eltemur oyuncularla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Açık arttırmadan elden eldilen gelir ise Çağdaş Eğitim Vakfı'na bağışlandı.



İstanbullu Gelin dizisinden sosyal sorumluluk projesi



Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in setine düzenlenecek ziyaret SensinO web sitesi ve mobil üzerinden açık artırmaya sunuldu ve en yüksek teklifi veren Hülya Eltemur arkadaşı Zeynep Gürses ile sete ziyaretini gerçekleştirdi.



O3 Medya iş birliği ile gerçekleşen etkinliğin kazananı bir yakını ile birlikte meşhur Boran Konağı’nı ziyaret ederek çekim aralarında oyuncularla tanışıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Oyuncular tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Hülya Eltemur konağın kış bahçesinde kahve keyfi yapmayı da ihmal etmedi.



Sosyal sorumluluk hedefi taşıyan SensinO’da gerçekleşen açık artırma ile elde edilen gelirin yüzde 80’i etkinlik sahibinin tercih ettiği bir STK’ya aktarılarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunuyor.



İstanbullu Gelin set ziyareti etkinliğinden elde edilen gelirin yüzde 80’i O3 Medya tarafından Çağdaş Eğitim Vakfına’na bağışlandı. SensinO böylece bir yandan hayalleri gerçekleştirirken bir yandan da ihtiyaç sahiplerine dolaylı yoldan katkıda bulunarak sosyal dayanışmaya ve yeni nesil bir bağış yöntemine öncülük ediyor.



İstanbullu Gelin dizisinden sosyal sorumluluk projesi - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin