İstanbullu 29 TL'ye iftar açıyor. 4 çeşit yemek ve içecek sadece 29 TL

Ramazan ayı geldi, dışarıda iftar menülerinin fiyatları cep yakıyor. Ancak İstanbullular sadece 29 TL'ye 4 çeşit yemekle iftar yapabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Lokantalarına Ramazan düzenlemesi geldi. Günlük yemek servisinin de devam ettiği Kent Lokantalarında Ramazan için özel menü ve hazırlıklar yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu 29 TL'ye iftar açıyor. 4 çeşit yemek ve içecek sadece 29 TL

Ramazan ayı boyunca İstanbullular sadece 29 TL ödeyerek iftar yapabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Lokantaları Ramazan ayı boyunca iftar saatinde de hizmet verecek.

Normalde saat 13.00-18.00 saatleri arasında İstanbulluya ucuz yemek hizmeti sunan Kent Lokantalarında Ramazan dolayısıyla saat güncellemesi yapıldı. 13.00-18.00 saatleri arasında günlük yemek dağıtımı yapılan Kent Lokantaları 18.00'de kapılarını iftar hazırlıkları için kapatıyor. 18.50'de tekrar açılan lokantalarda bu kez de iftar menüsü dağıtımı başlıyor.

Normal zamanda da binlerce kişinin ucuz yemek yediği İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantalarının iftar menüsü ise çorba, etli ana yemek, yardımcı yemek, su, ayran ve tatlıdan oluşuyor.

Öte yandan İBB'ye bağlı Halk Ekmek büfelerinde de 300 gram Ramazan pidesi 5 TL fiyatla satışta.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin