İstanbulkart'ı olanlara yüzde 40 indirim. İBB şirketi BELBİM anlaşma yaptı, İstanbulkart'ı olanlara indirim geldi. İstanbulkart sahibi olanlara bir çok yerde indirim. İstanbulkart nerelerde geçerli. İstanbulkart kampanyaları neler?

İstanbulkart aslında bir ulaşım kartı, ama artık İstanbul'da bir çok işyerlerinde kredi kartı gibi kullanabiliyorsunuz. BELBİM de İstanbulkart le ilgili yaptıkları kampanyaları çeşitlendirdi ve cebinde İstanbulkart'ı olanlar için yüzde 40'a yakın indirimler yapıldı. İşte İstanbulkart'ı olanların indirimden yararlanacağı yerler.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulkart'ı olanlara yüzde 40 indirim. İBB şirketi BELBİM anlaşma yaptı, İstanbulkart'ı olanlara indirim geldi. İstanbulkart sahibi olanlara bir çok yerde indirim. İstanbulkart nerelerde geçerli. İstanbulkart kampanyaları neler?

İstanbulKart'ın kampanyanlara bölümündeki duyurular şöyle:

İstanbulkart ile Madame Tussauds İstanbul'da Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

250 yıllık geçmişe sahip Madame Tussauds markasının sanat, spor ve siyaset dünyasından tarihi ve kültürel kahramanlarının İstanbul’daki evine konuk olmak için ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı seçenlere özel Bir Yetişkin Bileti Alana Bir Çocuk Bileti Hediye! Tekli bilet alımlarında ise %40 indirim fırsatı!

Ziyaretçilerin kasada İstanbulkart’ını okutması yeterli. 

Ziyaretçiler İstanbulkart kampanyasından birden fazla kez yararlanabilir. 

İstanbulkart'ı olanlara yüzde 40 indirim. İBB şirketi BELBİM anlaşma yaptı, İstanbulkart'ı olanlara indirim geldi. İstanbulkart sahibi olanlara bir çok yerde indirim. İstanbulkart nerelerde geçerli. İstanbulkart kampanyaları neler?

İstanbulkart ile Legoland İstanbul'da Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye!

LEGOLAND İstanbul’un eğlenceli LEGO gezilerine, LEGO parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO fabrika turuna, atölye çalışmalarına, özel LEGO temalı filmlere, efektlerle zenginleştirilmiş 4 boyutlu sinemaya şahit olmak için ödeme yöntemi olarak İstanbulkart’ı seçenlere özel Bir Yetişkin Bileti Alana Bir Çocuk Bileti Hediye! Tekli bilet alımlarında ise %40 indirim fırsatı!

Ziyaretçilerin kasada İstanbulkart’ını okutması yeterli. 

Ziyaretçiler İstanbulkart kampanyasından birden fazla kez yararlanabilir. 

 

Yürü Be İstanbul'da İstanbulkart Ödülü!

Yürü Be İstanbul uygulaması, şehrimizi yürüyerek keşfetmemizi amaçlıyor ve daha aktif ve daha sağlık bir İstanbul için yürüyüşlerimizi daha keyifli hale getiriyor. Uygulamada bulunan "Var Mısın 50.000 Adım?" adlı görevde 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayan ilk 1.000 kişiye Belbim'den tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye!

Yürüyüşlerinizi “Yürü Be İstanbul” uygulaması eşliğinde yaparken hem adımlarını sayabilir hem de tek geçişlik İstanbulkart ücretinin yanında diğer hediyeleri kazanma fırsatı yakalayabilirsin!

Tek geçişlik İstanbulkart ücreti, kartına otomatik talimat olarak yüklenecek. Biletmatiklere, NFC destekli telefonlarına ya da herhangi bir ödeme cihazına okutarak talimatını tamamlayabilirsin.

İstanbulkart’la Beltur ödemelerinin %10’u nakit iade!

Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağın İstanbulkart ödemelerinin %10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iade!

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 15 Nisan – 15 Mayıs

Kampanya Koşulları:
• Plajlar hariç tüm Beltur kafelerinde yapılacak İstanbulkart ile ödemelerin %10’u iade yapılarak ödeme yapılan İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecektir. 
• Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılan her Beltur ödemesinde %10 iade yapılacaktır. Bir kart kampanya boyunca en fazla 20 TL ödüllendirilecektir. Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
• Talimat olarak yüklenen ödül TL, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart dokundurularak ya da İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilir. 
• Bir kullanıcı birden fazla kartı ile kampanyadan faydalanabilir. 
• Kampanyaya dijital kişiselleştirme işlemini tamamlamış tüm İstanbulkart kullanıcıları katılım sağlayabilecektir. Dijital kişiselleştirme işleminizi yapmadıysanız İstanbulkart Mobil’i bit.ly/istanbulkart_mobil linkinden indirerek ya da www.istanbulkart.istanbul adresinden kayıt olabilir; açık rıza ve en az bir ticari elektronik ileti izni vererek kampanyaya katılabilirsiniz. 
• Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.
• Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır. 
• Kullanıcı verilerinin işlenebilmesi, yaptıkları işlemlerinin izlenebilmesi ve kampanya ödüllendirmesi açık rıza izinlerinin bulunmasına bağlıdır. Açık rıza verilmesine ilişkin verilerin işlenmesine rızası olmayan kullanıcılara işlemleri izlenemeyeceği için ödüllendirme yapılamayacaktır. Açık rıza tercihi İstanbulkart Mobil’den düzenlenebilir. 
• Kullanıcıların kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den düzenlenebilir. 
• Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

 

İstanbulkart Mobil’den Altınyıldız Classics Mağazalarında mağaza içi tüm indirimlere ek %15 indirim!

 İstanbulkart Mobil’e giriş yapmış,  belirlenen kullanıcılara Altınyıldız Classics mağazalarından yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim!

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 10.06.2022

Kampanya Koşulları:
• Kampanyadan, Belbim tarafından belirlenmiş izin, onay ve kampanyadan faydalanma koşullarını taşıyan, SMS ile indirim kodu gönderilmiş İstanbulkart kullanıcıları faydalanacaktır.
• İndirim kodunun belirlenen kullanıcılarla paylaşılması Belbim tarafından SMS aracılığıyla gerçekleştirilecektir. 
• Kampanya kodu SMS ile gönderilen kullanıcılar gönderilen indirim kodunu Altınyıldız Classics mağazalarından yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişte %15 indirim şeklinde kullanabileceklerdir.
• İndirim kodu 10.06.2022 tarihine kadar tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
• Kampanya, sadece Altınyıldız Classics mağazalarında geçerlidir, online alışverişlerde geçerli değildir.   Kampanya, diğer indirim çeki/ hediye çeki kampanyaları ile birleştirilemez. İndirim, smokin ürün grubunda ve outlet mağazalarda geçerli değildir.
İndirim kodları BR Mağazacılık tarafından işletilen Altınyıldız Classics mağazalarında Altınyıldız Classics markalı ürünlerde kullandırılacak olup kod kullanıcıya ulaştıktan sonra kullandırım aşamasından BR Mağazacılık sorumludur.
• Kampanya kapsamında sağlanacak indirimler hiçbir şekilde maddi kazanca dönüştürülemez.
• Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
• Her kullanıcı kampanyadan bir kez faydalanabilir.
• Belbim AŞ ve Altınyıldız Classics kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin