İstanbulkart yüklemesine 10 TL puan hediye... İstanbulkart'a artık Bilet.com üzerinden de bakiye yükleyebileceksiniz

İstanbul'da 20 milyona yakın kişinin kullandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşım kartı İstanbulkart'tan kullanıcılarına müjde... BELBİM, Bilet.com ile yaptığı iş birliği sayesinde artık İstanbulkart'a bakiye yüklemeleri Bilet.com üzerinden de yapılabilecek. Üstelik her yüklemede 10 lira hediye puan kazanılacak ve bu puan da yapacağınız yolculuklarda kullanılabilecek.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulkart yüklemesine 10 TL puan hediye... İstanbulkart'a artık Bilet.com üzerinden de bakiye yükleyebileceksiniz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin BELBEM aracılığışla hizmet verdiği İstanbulkart, artık sadece bir ulaşım kartı değil yaşam kartı haline geldi.

İstanbul'un bir çok bölgesinde bu kartla alışveriş yapılabiliyor.

Bİr çok büyük marketlerde de alışveriş yaparken, İstanbulkart bakiyenizle alışveriş yapmak mümkün.

İşte İstanbulkart ile ilgili yeni bir haber var.

İstanbulkart ile Bilet.com arasında bir işbirliği çalışması yapıldı. Buna göre artık İstanbulkart bakiye yüklemeleri Bilat.com üzerinden de yapılacak ve bu yükleme karşılığında puan da kazanılabilecek.

İstanbulkart yüklemesine 10 TL puan hediye... İstanbulkart'a artık Bilet.com üzerinden de bakiye yükleyebileceksiniz

Bilet.com üzerinden yapılan bakiye yüklemesinde 10 tL hediye puan kazanacaksınız.

Bilet.com ile İstanbulkart anlaşması

Bilet.com bununla ilgili yaptığı duyuruda işbirliğini şöyle duyurdu:

Bilet.com'da İstabulkart'ınıza talimat oluşturabilirsiniz. Kampanyamı boyunca Bilet.com üzerinden yapacağınız ilk İstanbulkart yüklemenize 10 TL hediye BiletPuan kazanacaksınız.

Bilet.com üzerinden İstanbulkart İlk Dolumda 10 TL BiletPuanKullanıcıların Bilet.com üzerinde tanımlı İstanbulkart üzerinden yapacakları ilk dolum talimatında, 10 TL lik BiletPuan anında hesabında.

Her 20 TL ve üzeri BiletPuan bakiyesinde, varsayılan İstanbulkartına ücretsiz ve otomatik şekilde bakiyen yüklenecek.

Bu sayede sürekli olarak yapılan işlemlerden elde ettiği BiletPuan lar, İstanbulkartına yine 20 TL ve üzeri bakiye sonrası İstanbulkartına yüklenecek.

İstanbulkart için BiletPuan Kategorileri şu şekildedir:

Uçak Bileti, 5 TL
Yunan Adaları, Kıbrıs Feribot Bileti 5 TL
Araç Kiralama, 3 TL
IDO Bileti, 1 TL
Otobüs Bileti, 1 TL
Etkinlik Biletleri, 1 TL
Biriken BiletPuan lar 1 yıl geçerlidir.

Kampanya Kuralları:

Kampanyadan yararlanabilmek için İstanbulkartınıza yükleme yaparken, Bilet.com hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde puan kazanılamamaktadır.

10 TL hediye, her Bilet.com üyesi için sadece ilk yüklemede verilmektedir. Her hesap sadece bir defa 10 TL hediye puan kazanabilir.

Kazanılan puanlar 1 yılgeçerlidir.

Bilet satın alımında puan kazanmak için üye girişi yapılmış olması zorunludur.

Bilet aldıktan sonra, biletler iptal edilirse, İstanbulkart puanlarınız geçersiz sayılır ve silinir.
Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.

İstanbulkart nasıl yüklenir ve nasıl kullanılır?

İstanbul genelinde tüm Bireysel ve Kurumsal temsilcilerimizden ya da Biletmatiklerden (Otomatik Dolum/Satış Makineleri) Anonim İstanbulkart’ınızı temin edebilirsiniz.

Anonim İstanbulkart’ınızı, İstanbulkart Elektronik Ücret Toplama Sistemi’ne entegre tüm üye işyeri ve kuruluşlarda kullanabilirsiniz. Perakende ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Üye İşyerlerimizin; (İstanbulkart İşlem noktaları) kasalarında İstanbulkart ödemesini yapabileceğiniz kart okuyuculara, toplu ulaşım (Otobüs AŞ, İETT, Metro, Tramvay, Teleferik, Marmaray, Metrobüs, Vapur vb.) araçlarındaki validatör cihazlarına, turnikelerde bulunan kart okuyuculara İstanbulkart’ınızı yaklaştırarak okutmanız yeterlidir. Cihaz o noktadaki işlem ücretini tahsil ederek görsel ve sesli (Geçiş/Tahsilat ekranı ya da Onay Sesi) uyarı verir. Eğer bakiyeniz yeterli değil veya kartınızla ilgili başka bir durum söz konusu ise geçersiz işleme dair görsel ve sesli uyarı alırsınız.

İstanbulkart’ınızı kart okuyucuya sürekli yaklaşık tuttuğunuzda bakiye değeri ardı ardına düşmez. Her tahsilat işlemi için kart ayrı ayrı okutulmalıdır. İstanbulkart’ınızı uzaklaştırıp tekrar yaklaştırdığınızda ikinci tahsilat yapılır. İkinci tahsilatın ücreti İstanbulkart’ınızın türü, bindiğiniz araç, aldığınız hizmet türüne ve üye işyerinin ücretlendirme politikasına bağlıdır. Tahsilat miktarını ve kartınızdaki bakiyeyi kart okuyucu ekranında görebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin