İstanbul'dan yüz binlerce başvuru vardı. İlk Evim Arsa İstanbul çekilişi başladı. Canlı yayında arsa talihlileri tek tek belirleniyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi devam ederken yüz binlerce kişinin başvurduğu İlk Evim Arsa İstanbul çekilişleri başladı. Bakan Kurum sosyal medya hesabı üzerinden "Hayırlı olsun" paylaşımı yaptı. TOKİ İlk Evim Arsa çekilişi canlı yayında sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'dan yüz binlerce başvuru vardı. İlk Evim Arsa İstanbul çekilişi başladı. Canlı yayında arsa talihlileri tek tek belirleniyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi devam ederken yüz binlerce kişinin başvurduğu İlk Evim Arsa İstanbul çekilişleri başladı. Bakan Kurum sosyal medya hesabı üzerinden "Hayırlı olsun" paylaşımı yaptı.

Milyonlarca talebin oluştuğu İlk Evim İl İş yerim ve İlk Arsam kampanyasında çekilişler devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim Arsa İstanbul çekilişlerinin başladığını açıkladı.

İlk Evim Arsa İstanbul çekilişini canlı yayında takip etmek için buraya tıklayın.

BAKAN KURUM: HAYIRLI OLSUN

Bakan Kurum "İlk Evim’de İstanbul Tuzla kuralarımız sürerken bugün İlk Evim Arsa için de İSTANBUL'da hak sahiplerimizi belirlemeye başlıyoruz. Hayırlı olsun!" mesajını paylaştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı. Açıklamasında, İstanbul’un direncini afetlere karşı yükseltecekleri bilgisine yer veren Bakan Kurum, “İstanbul’umuzu başta deprem olmak üzere tüm afetlere karşı daha dirençli hale getirmek için güvenli konutlar yapmayı sürdürüyoruz. TOKİ ile İlk Evim Tuzla kuralarımızda 9 günde 14 bin 838 hak sahibini belirledik” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin