İstanbul'dan Jack White geçti

Amerikalı müzisyen, Türkiye'deki ilk konserini dün akşam binlerce izleyicinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'dan Jack White geçti

İçinde bulunduğumuz yüzyılın en yetenekli ve üretken müzisyenlerinden Jack White, 7 Kasım Cuma akşamı 'Babylon Presents' konser serisi kapsamında Garanti Bankası ana sponsorluğunda Volkswagen Arena'da ilk Türkiye konserini binlerce izleyicinin katılımı ile gerçekleştirdi. 



Sanatçı, konserindeki bir şarkıyı yakın zamanda hayatını kaybeden klavyecisi Isaiah Ikey Owens'a adayarak "Eminim Türkiye’ye gelmekten çok mutlu olurdu" dedi.

 

Konser haberi duyulduğundan bu yana sevenlerinin heyecanla beklediği Jack White, İstanbul'da gerçekleştirdiği konserinde son albümü 'Lazaretto'nun yanı sıra kurucusu olduğu efsanevi 'The White Stripes' grubundan şarkılar da seslendirdi. Jack White denildiğinde ilk akla gelen parçalardan 'Seven Nation Army', 'Fell in Love With A Girl' ve 'Icky Thump' gibi hitler hayranları tarafından hep bir ağızdan söylendi. Dünyanın en yetenekli gitaristlerinden biri olarak gösterilen Jack White bu yeteneğini İstanbul konserinde de konuşturarak izleyicilere olağanüstü bir konser tecrübesi yaşattı.

 

Jack White'ın Avrupa turnesinin ilk ayağı İstanbul konserine Şebnem Ferah, Demir Demirkan, Duman, Gonca Vuslateri, Bartu Küçükçağlayan, Sertab Erener gibi ünlü simalar ve müzisyenler de katıldı.



"İstanbul'dan Jack White geçti" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin