İstanbul'daki 7 katlı otelde yangın çıktı: Gökyüzünü dumanlar kapladı, itfaiye ekipleri müdahale ediyor

Son dakika haberine göre İstanbul Pendik'te bulunan 7 katlı bir otelde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında iki kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin de yaralandığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki 7 katlı otelde yangın çıktı: Gökyüzünü dumanlar kapladı, itfaiye ekipleri müdahale ediyor

Son dakika haberine göre İstanbul Pendik'te bulunan 7 katlı bir otelde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Pendik'te 7 katlı bir  otelde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Oteldekiler tahliye ediliyor. ...

İKİ KİŞİ ÖLDÜ İKİ KİŞİ YARALI

Doğu Mahallesi Erol Kaya Caddesi'ndeki 7 katlı otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Otelde kalanlar tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

PENDİK KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA 

Pendik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bugün saat 08.00 sıralarında ilçemizin doğu Mahallesi Erol Kaya Caddesindeki 7 katlı otelin 5’inci katında yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek yangın söndürülmüştür. Çıkan yangında iki vatandaşımız hayatını kaybetmiş, üç vatandaşımız hastaneye sevk edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır" ifadelerine yer aldı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin