İstanbul'da yabancı uyruklu Başar Alsaleh kadınlar tuvaletine girerek kabindeki kadının fotoğraflarını çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı

İstanbul Başakşehir'de bulunan bir AVM'de Başar Alsaleh adlı erkek, kadınlar tuvaletine girerek kabindeki bir kadının fotoğrafını çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yabancı uyruklu Başar Alsaleh kadınlar tuvaletine girerek kabindeki kadının fotoğraflarını çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan bir AVM'deki kadınlar tuvaletinde yabancı uyruklu bir erkek tuvalet kabininde bulunan bir kadını kameraya çekmeye çalışırken yakalandı. Tacizciyi yakalayan Nuray K. şikâyetçi oldu.

İfadesinde AVM'nin kadınlar tuvaletinde bulunan kabine girdiğini anlatan Nuray K. tacizi şöyle anlattı: "Kabinin altından bir kişinin eliyle kamerası açık bir şekilde telefonunu uzattığını fark ettim. Olay üzerine toparlanıp dışarı çıktığımda bitişiğimdeki kabinden bir erkeğin çıktığını gördüm. Tepki gösterip durdurmaya çalıştım. Telefonu yere vurup parçaladı ve kaçmaya çalıştı. Tuvalette bulunan diğer kadınların yardımıyla şahsı durdurup özel güvenliğe haber verdik."

AVM'ye çağrılan polis tarafından gözaltına alınan tacizci erkeğin isminin Başar Alsaleh olduğu ve hakkında bir arama kararı bulunmadığı öğrenildi.

Kırmaya çalıştığı telefonu da incelenmek üzere polis tarafından alınan tacizci Başakşehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin