İstanbul'da skandal görüntüler. 90 yaşındaki solunum hastasını taşıyan ambulansa yol vermediler. Bu sefer şehir magandaları Suriyeli...

İstanbul'da kaydedilen görüntüler yürekleri sızlattı. Bir konvoy 90 yaşındaki solunum hastasını taşıyan ambulansa yol vermedi. Ambulansa yol vermeyenlerin Suriyeliler olduğu iddia edildi. Sirenleri çalan ambulansa bir de tepki gösterdiler. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler büyük tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da skandal görüntüler. 90 yaşındaki solunum hastasını taşıyan ambulansa yol vermediler. Bu sefer şehir magandaları Suriyeli...

İstanbul'dan skandal görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Kalbi duran vatandaşı taşıyan ambulansın önü, yabancı uyrukluların konvoyu tarafından kesildi.

Konvoydakilerin Suriyeli olduğu iddia edildi. Konvoydakiler ambulansın acı acı çalan siren sesisine küfür ederek karşılık verdi.

İşte o görüntüler:

34 MN 7419 plakalı aracın yabancılara tahsis edilen M harfi taşıdığı görüldü.

MA'dan MZ serisine kadar olan plakalar, geçici giriş karnesi ve yabancı taşıtlar geçici giriş karnesi ile Türkiye'ye giren yabancı araçları temsil ediyor. Bu tür bir plakaya ise sadece gerekli koşulları sağlayan yabancılar sahip olabiliyor.

Vergi muafiyeti sağlayan MA ve MZ plakalar, İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü tarafından veriliyor. Bu plakaları alabilmek için gerekli olan en önemli şart ise, araç sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaması.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin