İstanbul'da mucize kurtuluş! Kavşağa girmek isterken bariyerlere ok gibi saplandı: Bu araçtan yaralı olarak kurtuldu

İstanbul Büyükçekmece'de korkunç bir kaza meydana geldi ancak mucize eseri ölen olmadı. Hafif ticari araç kavşağa girmeye çalıştığı sırada kontrolden çıktı. Önce bir otomobile çarpan araç daha sonra da bariyerlere ok gibi saplandı. Feci kazada sürücü araçtan yaralı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da mucize kurtuluş! Kavşağa girmek isterken bariyerlere ok gibi saplandı: Bu araçtan yaralı olarak kurtuldu

Büyükçekmece’de kavşağa girmeye çalışan hafif ticari araç, bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.
Kaza, saat 21.00 sıralarında E-5 Büyükçekmece mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. kontrolündeki 34 AS 2969 plakalı hafif ticari araç, sol şeritten kavşağa girmeye çalıştığı sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Y.K. yönetimindeki 06 BKM 524 plakalı otomobile çarpıp, ardından bariyerlere ok gibi saplandı.

KAVŞAK GİRİŞİ KAPATILDI

İhbar üzerine olay yerine trafik polisi, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yan yatan araçtan çıkarılan yaralı sürücü A.Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan Y.K.'nın aracı da hasar gördü. Kavşak girişi ekiplerce önlem amaçlı bir süreliğine kapatıldı. Araç çekici ile yoldan kaldırılırken, yol yapılan çalışmaların ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin