İstanbul'da metro kullananlara acil uyarı. Metro İstanbul duyurdu: İstasyonlar kapalı, seferler İETT ile yapılacak

Metro İstanbul'dan yolculara acil uyarı geldi. M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosunda hat bakım çalışmasından dolayı seferlerin durdurulduğu açıklandı ve yolculara alternatif yol önerildi. Peki çalışmalar ne zaman bitecek?

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da metro kullananlara acil uyarı. Metro İstanbul duyurdu: İstasyonlar kapalı, seferler İETT ile yapılacak
AA

Metro İstanbul, M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosundaki hat bakım çalışması yapıldığını duyurdu.

Havalimanına gitmek isteyen yolcuların ise Otogar istasyonundan İETT araçlarına binmesi önerildi.

11 Kasım Cumartesi'yi 12 Kasım Pazar'a bağlayan gece kapatılan Otogar-Atatürk Havalimanı istasyonlarında çalışmaların ne zaman biteceği de açıklandı.

İETT AKTARMASI ÜCRETSİZ OLACAK

Çalışma nedeniyle Otogar-Atatürk Havalimanı istasyonları arasındaki seferler durdurulurken Yenikapı'dan otogar istasyonuna kadar olan seferlerin devam ettiği kaydedildi. 

Havalimanına gitmek isteyen yolcuların otogar istasyonundan inerek ücretsiz olarak İETT araçlarıyla aktarma yapabileceği belirtildi.

ÇALIŞMALAR NE ZAMAN BİTECEK? METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA!

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızda yapılacak hat bakım çalışması nedeniyle seferlerimizde düzenleme yapılmıştır; 11 Kasım Cumartesi’yi 12 Kasım Pazar’a bağlayan gece Otogar-Atatürk Havalimanı arası istasyonlarımız kapatılacaktır. Gece Metrosu uygulamamız Yenikapı-Otogar istasyonları arasında metro ile Otogar-Atatürk Havalimanı istasyonları arasında ise ücretsiz İETT otobüsleri ile yapılacaktır.

İstanbul'da metro kullananlara acil uyarı. Metro İstanbul duyurdu: İstasyonlar kapalı, seferler İETT ile yapılacak

12 Kasım Pazar günü hattımızda 06.00’dan saat 10.00’a kadar Yenikapı-Otogar istasyonları arasında hizmet verilecek ve Otogar-Atatürk Havalimanı istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile seferlerimiz devam edecektir. Otogar-Atatürk Havalimanı arası istasyonlarımız saat 10.00 itibarıyla işletmeye açılacak ve  seferlerimiz gece 00.00’a kadar gecikmeli olarak yapılacaktır.

13 Kasım Pazartesi gecesi 00.00-06.00 arası çalışmaların tamamlanmasıyla beraber Pazartesi günü 06.00 itibariyle hattımızda seferlerimizin normale dönecektir.

M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattımızda seferlerimiz ve Gece Metrosu uygulamamız normal işletme seyrinde devam edecektir.

 

 

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin