İstanbul'da korkunç olay! Bir evden 4 kardeşin cesedi çıktı!

Fatih’te komşularından haber alamayan bina sakinleri, polise haber verdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da korkunç olay! Bir evden 4 kardeşin cesedi çıktı!

Fatih’te komşularından haber alamayan bina sakinleri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapının önünde üzerinde ‘Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin’ yazılı not bulurken içerde ise 2’si kadın 4 kardeşin cesedi ile karşılaştı.



Olay, akşam saatlerinde Fatih Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesindeki bir binanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sakinlerine ulaşamayan komşuları şüphelenerek polisi arayıp durumu bildirdi.



'DİKKAT SİYANÜR VAR' NOTU



Olay yerine gelen polis ekipleri evin kapısında ‘Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin” notuyla karşılaştı. Durumdan şüphelenen polis ekipleri, AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine AFAD ekiplerinin gelmesiyle birlikte ekipler, çilingir yardımıyla girebildi. Maskeyle eve giren ekipler içeride Cüneyt Y. (48), Oya Y. (54), Yaşar Y. (57), Kamuran Y. (60) isimli kardeşlerin cansız bedenleriyle karşılaştı.



AFAD ile olay yeri inceleme ekipleri birlikte evin içerisinde ve cesetler üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. İncelemenin ardından cesetler cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.



İLK TESPİT: ANTİDEPRESAN İLE İNTİHAR



Polis ekipleri, şüpheli veya şüphelilerin olabileceğini ilişkin çalışma başlatılırken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor. Polisin ilk tespitlerine göre, 4 kardeş çok sayıda antidepresan içerek intihar etti.



ALIŞVERİŞ YAPTIKLARI BAKKAL KONUŞTU



Olayın ardından kardeşlerin alışveriş yaptığı bakkalın sahibi konuştu. Yusuf Deniz, en son Cumartesi müzik öğretmeni olan Oya Yetişkin'in kendisinden alışveriş yaptığını belirterek, "Ben 15 senedir tanıyorum onları. En son Cumartesi günü akşam üzerin saat 17.00 gibi alışveriş yaptı tokalaştık gitti. Salı günü de ses çıkmayınca onun okuldan bir arkadaşı geldi, 'Bunların telefonu kapalı' dedi. Hemen 155 polis imdat hattını aradık. Polis arkadaşlar geldi çilingir ile binaya girdik, kapıya yazı asmışlar. Sonra emniyet yetkililerinin hepsi geldi buraya" diye konuştu.



'MAAŞIMA HACİZ KOYDULAR' DEDİ'



Konuşmasını sürdüren Deniz, "Dört kardeş de aynı evde yaşıyorlardı 4'ü de bekardı. Yalnız sıkıntıları, maddi sıkıntıları vardı. Başka kimseleri yoktu. Kardeşlerden biri müzik öğretmeniydi, diğeri kuryelik yapıyordu, diğerleri de evde oturuyorlardı. En son Cumartesi alışveriş yapmaya geldiğinde bana 'Maaşıma haciz koydular' dedi" dedi. (Sözcü)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin