İstanbul'da korku dolu anlar. Toprak kayması panik yarattı! Üsküdar'da istinat duvarı çöktü binalar boşaltıldı

İstanbul Üsküdar'da bulunan bir inşaat alanında sabaha karşı 03.30 sıralarında toprak kayması yaşandı. Çöken istinat duvarı nedeniyle 3 bina tahliye edildi. Tahliyeler sonrası yolda da çökme meydana geldi. Binalarda yaşayanlar, "Zemin altından gelen büyük bir ses duyduk, çıktığımda çökmeyle karşılaştım" diyerek yaşadıkları paniği anlattı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da korku dolu anlar. Toprak kayması panik yarattı! Üsküdar'da istinat duvarı çöktü binalar boşaltıldı

İstanbul Üsküdar'da yaşanan toprak kayması bölge sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Bir inşaat alanına ait istinat duvarı çöktü, 3 bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Çökmenin yaşandığı inşaat alanı havadan görüntülendi. 

Olay, saat 03.30 sıralarında Kısıklı Mahallesi Hacı Arif Bey ile Yusuf Kemal Sokak arasında bulunan inşaat alanında meydana geldi. İnşaatın temel alanındaki istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Çöken istinat duvarı, sokaktaki yolu da etkiledi. Bir süre sonra yolun bir kısmında da çökme yaşandı. 

POLİS, İTFAİYE OLAY YERİNDE

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İnşaat çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler, sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. İnşaatın çevresinde bulunan 3 bina ise tedbir amaçlı tahliye edildi.

Binalardan tahliye edilen bir kişi, "Zemin altından gelen büyük bir ses duyduk. Herkes balkonlara çıktı. Balkona çıktığımda su hatlarının dışarı doğru aktığını ve duvarın çöktüğünü gördüm. Daha sonra itfaiyeden ekipler geldi. Bizi uyardılar, biz de binaları tahliye ettik" dedi.

Öte yandan çökmenin yaşandığı alan havadan görüntülendi. Ekiplerin olay yerindeki güvenlik önlemleri sürüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin