İstanbul'da kar önlemi: İdari izin kararı alındı! Vali Yerlikaya açıkladı

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle idari izin kararı alındı. Vali Yerlikaya kararı sosyal medya hesabından açıkladı. 8 Şubat Çarşamba günü, kamu kurumlarında çalışan ve engelli, malûl ve hamile personel, 10 ve daha küçük yaşta çocuğu olanlar idari izinli sayılacak.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da kar önlemi: İdari izin kararı alındı! Vali Yerlikaya açıkladı

Pazar gününden bu yana fırtına, soğuk hava ve yağışların etkili olduğu olumsuz hava koşullarının yarın da etkisini artırması bekleniyor.

İstabul Valisi  Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yerlikaya, kamu kurumllarında çalışan ve engelli, malûl ve hamile personel, 10 ve daha küçük yaşta çocuğu olanların 8 Şubat Çarşamba günü idari izinli sayılacağını açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle; "Kıymetli Hemşehrilerim Meteorolojik verilere göre İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle (sağlık çalışanları hariç) kamu kurumlarında çalışan engelli, malûl ve hamile personel, 10 ve daha küçük yaşta çocuğu olanlar 8 Şubat Çarşamba (yarın) İDARİ İZİNLİ sayılacaktır!" açıklaması yaptı.

UYARI YAPILMIŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya şehirde etkisini yoğun gösteren kar yağışı için uyarı yapmıştı. Bugün saat 19.00'dan sonra ve yarın kuvvetli kar yağışı beklendiğini vatandaşlara zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıda bulunmuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin