İstanbul'da kamyon çaldı 14 aracı ezip geçti. Anadolu Yakası'nda dehşet dolu anlar: 150 km hızla arasında polis araçlarının da bulunduğu 14 aracı ezdi

İstanbul Anadolu Yakası'nda kamyon çalan bir kişi dehşet çaldı. Çaldığı kamyonla 150 km hız yapıp aralarında polisin de bulunduğu 14 aracı ezip geçen ve ikisi polis olmak üzere birçok vatandaşı yaralayan sürücü Sezgin A. Ataşehir'de yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da kamyon çaldı 14 aracı ezip geçti. Anadolu Yakası'nda dehşet dolu anlar: 150 km hızla arasında polis araçlarının da bulunduğu 14 aracı ezdi

İstanbul Anadolu Yakası'nda polisin "dur" ihtarına uymayan ve çaldığı kamyon ile ikisi polis aracı olmak üzere toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Yakalanma görüntüleri çevredeki vatandaşların telefon kamerasına anbean kaydedildi.

Olay, saat 02.30 sıralarında İstanbul Anadolu Yakası'nda yaşanmıştı. İddiaya göre alkollü sürücü Sezgin A., Sancaktepe ilçesinde bulunan bir hafriyat kamyonunu çalarak 150 km hızla polis araçlarının da aralarında bulunduğu, birçok aracı ezip geçmişti.

İKİ POLİS AĞIR YARALANDI

Olayda iki polis memuru da ağır şekilde yaralanırken, birçok vatandaş da hafif şekilde yaralanmıştı. Olay yerinden kaçan alkollü kamyon sürücüsü Sezgin A., polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla Ataşehir ilçesinde yakalandı. 14 aracı ezip geçen kamyon şoförünün yakalanma görüntüleri çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA 

Valilikten yapılan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Saat 02.00 sıralarında Sezgin Açık'ın kullandığı hafriyat kamyonu Sancaktepe'de uygulama yapan jandarma ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmıştır. Araç daha sonra, Maltepe Büyükyalı köprü altı uygulama noktasında park halindeki emniyet aracına çarparak kaçmaya devam etmiştir. Şüpheli şahıs, yaklaşık 10 kilometre devam eden kovalamacanın ardından Ataşehir İnönü Mahallesi'nde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır.  Uygulama noktasında ekip aracına çarpma sonucunda; biri polis, biri de bekçi olmak üzere 2 kişi ağır; biri bekçi, 6'sı da sivil olmak üzere toplam 7 kişi ise hafif yaralanmıştır. Olayda yaralanan 9 kişinin tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir" denildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin