İstanbul'da iğrenç taciz! Genç kadını bir hafta boyunca taciz etti. Arnavutköy'deki sapığı vatandaşlar linç etmek istedi

İstanbul Arnavutköy'de kardeşini okuldan almaya giden genç kadını bir hafta boyunca sözlü taciz ettiği ileri sürülen şahsı vatandaşlar linç etmek istedi. Olay sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri şüpheliyi kalabalığın elinden alarak polise teslim etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da iğrenç taciz! Genç kadını bir hafta boyunca taciz etti. Arnavutköy'deki sapığı vatandaşlar linç etmek istedi

Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde meydana gelen olayda, kardeşini okuldan almaya giden kadın, bir hafta boyunca bir kişi tarafından sözlü taciz edildiğini iddia etti. Durumu ailesine anlatan kadın, bugün kardeşini almaya gittiğinde ailesi tarafından takip edildi.

Yine sözlü tacizde bulunan şüpheli olay yerinden uzaklaştı. Durumu polise bildiren aile, şüpheliyi de Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde durdurdu. Olayı fark eden çevredekiler şüpheliyi linç etmek isterken, bu sırada yoldan geçen jandarma ekipleri şüpheliyi alarak polise teslim etti.

Şüpheli Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, yaşananlar güvenlik kamerası ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin