İstanbul'da flaş koronavirüs toplantısı! Bakan Koca'dan İstanbul için korkutan açıklama: Hastaneye yatan sayısında artış gözleniyor...

Koronavirüsün Omicron varyantı vaka sayısında üst üste rekorlara neden oldu. Vaka sayısında İstanbul'da patlama yaşandı. Türkiye geneli en fazla vakanın İstanbul'da olduğu açıklanmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'da son durumu masaya yatırdı. Bakan Koca, "İl sağlık yöneticilerimiz ve başhekimlerimizle bir araya gelerek vaka sayımızın en yüksek olduğu İstanbul’un sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdik" açıklamasını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da flaş koronavirüs toplantısı! Bakan Koca'dan İstanbul için korkutan açıklama: Hastaneye yatan sayısında artış gözleniyor...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayılarında patlama yaşanan İstanbul'a çıkarma yaptı. Bakan Koca kritik bir toplantıya girdikten sonra açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "İl sağlık yöneticilerimiz ve başhekimlerimizle bir araya gelerek vaka sayımızın en yüksek olduğu İstanbul’un sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdik" dedi.

Bakan Koca'nın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor.

Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin