İstanbul'da facia gibi kaza. Bir sürücü E-5 Küçükyalı'da yol kenarında çalışan İBB işçilerine çarptı: Korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybetti: Alkollü değildim, makas atmıyordum

İstanbul Küçükyalı'da facia gibi bir kaza yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, yol kenarında çalışma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi işçilerine çarptı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sürücü ise alkollü olmadığını ve makas atmadığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da facia gibi kaza. Bir sürücü E-5 Küçükyalı'da yol kenarında çalışan İBB işçilerine çarptı: Korkunç kazada 4 kişi hayatını kaybetti: Alkollü değildim, makas atmıyordum

E-5 karayolu Küçükyalı mevkisinde alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yol kenarında çalışma yapan İBB işçilerine çarpması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi.

E-5 Karayolu Küçükyalı mevkisi Ankara istikametinde seyreden 34 NB 1182 plakalı aracın sürücüsü Atilla Mert Ç, yol kenarında çalışma yapan İBB işçilerine çarptı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CENAZELER ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Kaza sonucu Sinan D, Mehmet A, Hamdi A. ve Barış T. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 1 işçi de sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Sürücü Atilla Mert Ç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kaza nedeniyle E-5 karayolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Yaşamını yitiren işçilerin cenazeleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ: ALKOLLÜ DEĞİLDİM, MASAK ATMIYORDUM

Otomobiliyle 4 işçiye çarparak ölümlerine neden olan sürücü 28 yaşındaki Atilla Mert Çukacı, adliyeye sevk edildi.  Atilla Mert Çukacı, "Alkollü değildim. Makas atmıyordum. Kamera kayıtlarında görebilirsiniz" dedi. 

Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde dün gece meydana gelen kazada, Atilla Mert Çukacı (28) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB)  bağlı yol bakım işçilerine çarptı. Kazada Hamdi Alptekin (38), Mehmet Alptekin (40), Barış Ten (25) ve Sinan Demirok (42) hayatını kaybetti. 

Sürücü Atilla Mert Çukacı ile yanında bulunan Duygu E. hafif şekilde yaralandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Çukacı'nın 0.55 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atilla Mert Çukacı, “Alkollü değildim. makas atmıyordum. Kamera kayıtlarında görebilirsiniz" dedi. (DHA)

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin