İstanbul'da dehşete düşüren olay. Otoparktaki otomobilin içinden ceset çıktı. Cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edildi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkındaki bir otomobilin içinde bir kadına ait ceset bulundu. Cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da dehşete düşüren olay. Otoparktaki otomobilin içinden ceset çıktı. Cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edildi

Olay saat 16.00 sıralarında, Ataşehir'de İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yaşandı. Hastane otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler, otoparkta park halinde bulunan otomobilin çekilmesi için aracın yanına gitti. Kapısı ve camları olduğu halde otomobilden yoğun bir kokunun yayıldığını fark eden işçiler, aracın içinde bir el gördü. İhbar verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

CESEDİN YAKLAŞIK 10 GÜNLÜK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Otomobilin kapısının açılmasıyla içinde bir kadın cesedi olduğu görüldü. Ölen kadının kimliği belirlenemezken yapılan incelemelerde, cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu tespit edildi. Ekipler, yoğun koku nedeniyle çalışma sırasında zorluk yaşadı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin