İstanbul'da dehşet. Parkta oturan genç kız ve arkadaşına bir grup saldırdı: Önce taciz ettiler sonra genç kızın kafasına kaldırım taşı ile vurup dişlerini kırdılar

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Arkadaşı ile birlikte okuldan kitaplarını alan 10. sınıf öğrencisi genç kız parkta oturdu. Yanlarına gelen bir grup önce genç kız ve arkadaşını taciz etti. Rahatsız olan gençler parktan çıktı ama kurtulamadı. Kız arkadaşı ile parktan çıkan genç saldırıya uğradı. Genç kızın yüzüne kaldırım taşı atıldı, arkadaşı da darp edildi. Genç kızın dişleri kırıldı, arkadaşının da kulağı kesildi. 1 kişi gözaltında

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da dehşet. Parkta oturan genç kız ve arkadaşına bir grup saldırdı: Önce taciz ettiler sonra genç kızın kafasına kaldırım taşı ile vurup dişlerini kırdılar

Sultangazi'de iddiaya göre arkadaşıyla birlikte okuldan kitaplarını almaya giden 10. sınıf öğrencisi genç kız, kendisini rahatsız eden grubun saldırısına uğradı. Yüzüne kaldırım taşı atılması sonucu kızın dişleri kırılırken, durumu fark edip yardıma gelen arkadaşı ise darp edilerek kulağı kesildi. 

Genç kızın yüzüne kaldırım taşıyla vuran saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, önceki gün saat 15.30 sırlarında Sultangazi'de Eski Habibler Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 10. sınıf öğrencisi M.N.K. isimli kız, okul kitaplarını almak için evden çıkarak bir arkadaşıyla buluştu. Okulun yanındaki bir parkta oturan genç kız ve arkadaşı, yanlarına gelen bir grup erkeğin sözlü tacizine maruz kaldı.

GRUBU UYARDI AMA KAVGA ÇIKTI

Ç.İ. isimli genç ise, genç kızları rahatsız eden grubu uyarıp tepki gösterdi. Bunun üzerine grup ile genç arasında önce tartışma, ardından kavga çıktı. Ç.İ. darp edildi. Bir süre sonra kız arkadaşlarını da yanına alan genç bölgeden hızla ayrıldı. Ancak peşlerini bırakmayan grup, çağırdıkları arkadaşlarıyla birlikte takip ettikleri gençlerin bir kez daha önlerini kesti. Burada yeniden başlayan tartışmada Ç.İ. bir kez daha darp edildi.

Bunun üzerine arkadaşını korumak isteyen M.N.K. araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. O esnada gruptan birinin fırlattığı kaldırım taşı M.N.K.'nin yüzüne geldi. Kanlar içinde yere yığılan genç kız olay yerinde baygınlık geçirirken, bir süre sonra olay yerine gelen bir otomobil ile hastaneye kaldırıldı. Genç kızın yüzüne dikiş atıldığı ve 5 dişinin de kırıldığı öğrenildi. Arbede esnasında Ç.İ.'nin de kesilen kulağına dikiş atıldığı öğrenildi.

KULAĞI YARILDI, DİKİŞ ATILDI

Arbede sırasında kulağı kesilen Ç.İ., "Kızlar yukarıda otururken okulun orada ben sonradan aralarına katıldım. O sırada etraflarındaki çocuklar bunları rahatsız ediyordu. Ben oradayken de rahatsız etmeye devam ettiler. Ben yerimizi değiştirmek istediğimizi söyledim. Daha sonra orada çocuklardan biri beni darp etti. Ondan sonra biz oradan tekrar yerimizi değiştirdik. Kaçtık buraya geldik ama peşimizden geldiler. Tam burada daha kalabalık bir grupla tekrardan bir arbede yaşandı, burada darp edildik. O arada gelen bir taş da arkadaşımın yüzüne geldi. Durum kötü, tam bu alanda bayıldı kendisi. Benim de burada tam kulağım yarıldı, bu şekilde dikiş atıldı" ifadelerini kullandı.

GENÇ KIZI YARALAYAN ZANLI GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, kaldırım taşını fırlatan O.A.A. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede O.A.A’nın M.N.K. ve Ç.İ. ile aynı okulda eğitim gördüğü belirlendi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından ‘kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin