İstanbul'da çırılçıplak spor rezaleti. Esenyurt'ta çıplak şekilde sokak ortasında spor yapan yabancı uyruklu şahsa çevredekiler tepki gösterdi

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda yabancı uyruklu siyahi bir şahıs çırılçıplak spor yaptı. Vatandaşların uyarılarına da aldırmayan şahsın yaptıkları kameralara yansıdı. Çevredekiler daha sonra fiziki olarak şahsa tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da çırılçıplak spor rezaleti. Esenyurt'ta çıplak şekilde sokak ortasında spor yapan yabancı uyruklu şahsa çevredekiler tepki gösterdi

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'ta bir arabanın üzerinde ve Bebek sahilinde cinsel ilişkiye büyük infial uyandırmıştı. Bir çıplaklık skandalı daha meydana geldi. İstanbul Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı'nda yabancı uyruklu siyahi bir şahıs, cadde ortasında çırılçıplak spor yaparken görüntülendi. O anlar çevredeki vatandaşların kamerasına yansıdı.

KİMSEYE ALDIRMADAN SPOR YAPMAYA DEVAM ETTİ

Çevrede toplanan bazı vatandaşlar, şahsa tepki gösterdi. Yabancı uyruklu kişinin mahrem bölgelerini dondurma kabıyla örtmeye çalışanlar oldu. Ancak şahıs kimseye aldırmadan spor yapmaya devam etti.

"KENDİNDE DEĞİL ADAM"

Şahsın vurdumduymazlığı karşısında bazı vatandaşlar, tavırlarını sertleştirmeye başladı. Eline sopa alan bir kişi, şahsa doğrulttu. O sıralarda videoya yansıyan konuşmalarda, bir kadının "Kendinde değil adam." dediği duyuldu.

İşte o görüntüler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin