İstanbul'da bulunan bir restorandaki hesap dudak uçuklattı: Su 125 lira, patates kızartması 150 lira...

İstanbul Etiler'de bulunan ‘The Doctor Steakhouse’ isimli restorandaki fiyatlar dudak uçuklattı. Gelen 19 bin liralık hesap ağızları açık bıraktı. Gelen adisyonda suyun 125 lira, patates kızartmasının 150 lira ve kolanın da 135 lira olduğu görüldü.

Medyatava Özel İstanbul'da bulunan bir restorandaki hesap dudak uçuklattı: Su 125 lira, patates kızartması 150 lira...

Peş peşe gelen zamların ardından vatandaş artık şaşırmayı bıraktı. Ücretli çalışanın dışarıda yemek yemesi lüks oldu.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinin semtlerinden Etiler'de bulunan ‘The Doctor Steakhouse’ isimli restoranda bir öğün yemek için gelen hesap dudak uçuklattı. Hesap 2 asgari ücretlinin maaşını geçti.

8 Ocak Pazar günü 16:00 sularında ödenen hesapta, suyun 125 lira, patates kızartmasının 150 lira ve kolanın da 135 lira olduğu görüldü.

İstanbul'da bulunan bir restorandaki hesap dudak uçuklattı: Su 125 lira, patates kızartması 150 lira...

Google'da da ‘The Doctor Steakhouse’ hakkında yorumlar dikkat çekti. Ümit Arslan isimli müşteri, "Maalesef eski havası kalmamış. Restoran bomboş. Zoraki getirdikleri salata sebze ve patates kızartması için kuruşuna kadar ödüyorsunuz. Ayrıca menü kartına dikkat edin; yüzde 20 servis ücreti alıyorlar." diye yazdı.

Bir başka müşteri ise şu yorumda bulundu:

Kazık kazık kazık... 1 Şişe viski 3 bin 500 TL. 2 kişilik et 3 bin TL, su 136 TL, servis ücreti bin 100 TL. Uzak durun Nusret'te daha ucuza velezzetli yersiniz.

19 bin liralık hesap sosyal medyada gündem oldu, birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin