İstanbul'da birçok ilçede ev ve işyerlerini su bastı: Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım

İstanbul'da etkili olan yağışta başta Sarıyer, Silivri, Esenyurt, Bağcılar olmak üzere birçok yerde bazı ev ve işyerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin ev ve işyerlerindeki suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da birçok ilçede ev ve işyerlerini su bastı: Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 539, 540 ve 541 sokaktaki binaların bodrum katında bulun ev, işyeri ve garajları su bastı. İhbar verilmesi üzerine  olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoğun yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin ev ve işyerlerindeki suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da birçok ilçede ev ve işyerlerini su bastı: Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım

Gece uyuduğu sırada evini su basan Murat Söylemez, "Sabaha karşı biz uyurken, 1 dakika içinde su dizkapağımdan boğazıma kadar geldi. Kapıyı açmaya çalışırken ayaklarımla duvara basarak ellerimle ittirdim. Çocuğumun burun seviyesini geçmişti su, çocuğum boğuluyordu. Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım. Hala ayağım çıplak geziyorum. Taksiye para verip, çocuğumu başka bir yere eşimi başka bir yere kalması için gönderdim. O sıra evde eşim, çocuğum ve arkadaşım vardı" dedi.

SİLİVRİ'DE RÖGAR TAŞTI

Silivri'de etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle bazı rögarlar taştı, bir mahallede tadilat aşamasındaki üç daireyi ise su bastı.

EN FAZLA YAĞIŞI SARIYER ALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden yapılan açıklamada, kentte en fazla yağışı 113 kilogram ile Sarıyer aldı.

TARİHİ KİLİSE SULAR ALTINDA

Cibali'de bulunan tarihi Aya Nikola İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış sonrası sular altında kaldı. Bölgede yapılan tramvay hattı sonrası kilisenin aynı sorunla karşılaştığı söyleniyor.

İstanbul'da birçok ilçede ev ve işyerlerini su bastı: Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin