İstanbul'da bir mekanın iskelesi çöktü: Çok sayıda yaralı... Kazanın yaşandığı alandan ilk görüntü

İstanbul'da bir mekanın iskelesi çöktü. İskelenin çökmesi ile çok sayıda yaralının olduğu belirtildi. İskelenin çökmesi ile en az 25 kişinin denize düştüğü öğrenildi. Kazanın yaşandığı iskele ve mekandan ilk görüntü geldi. Beşiktaş Kaymakamlığı kazada 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da bir mekanın iskelesi çöktü: Çok sayıda yaralı... Kazanın yaşandığı alandan ilk görüntü

İstanbul Avrupa yakasında bir mekanın iskelesi çöktü. İskelenin çökmesi ile çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

İskelenin çökmesi ile en az 25 kişinin denize düştüğü öğrenildi.

İşte çökmenin yaşandığı mekanda ilk görüntü:

Çökmenin Arnavutköy'de bulunan Danış Et’in deniz tarafında bulunan iskele bölümünde yaşandığı belirtildi.

Müşteriler büyük bir korku ve panik yaşadı.

Deniz tarafından kaydedilen görüntülerde düşenlerin kurtarılma anları yer aldı.  İşte o görüntüler...

Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'nde bulunan restoranın olduğu iskelediki çökme sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da bir mekanın iskelesi çöktü: Çok sayıda yaralı... Kazanın yaşandığı alandan ilk görüntü

 KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 21.00 sıralarında İlçemiz Bebek Arnavutköy Caddesindeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da, "Arnavutköy'de bir restoranda meydana gelen iskele çökmesinde yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasını yaptı.

450 bin dolar denize düştü

Çantasında 450 bin dolar bulunan bir kuryenin de denize düştüğü öğrenildi. Denizdeki kayıp çantayı bulmak için olay yerine dalgıç getirildi.

“Bir baktım denizde insanlar var”

Kardeşiyle birlikte yardıma koşan Hasan Gezginci, “Bir anda bir ses duydum. Ben ilk başta araba denize uçtu zannettim ama koştum. Restorandan sesler geliyordu. İçeride kavga var dedim herhalde. Bir baktım denizde insanlar var. Ön taraf zaten çökmüş. İnsanlar denizdeydi. 15-20 kişi vardı rahat. Müdahale edeyim dedim ama zaten çalışanlar müdahalede bulunmuştu. İnsanları çıkartıyorlardı. Ondan sonra olanlar oldu maalesef. Çöken alan biraz büyüktü. Oturan 15-20 kişi vardı. Kenarda oturuyorlardı. İskelenin kazıkları çökmüş” şeklinde konuştu.

"Bağırtı koptu"

Balık tuttukları esnada duydukları gürültü ile olay yerine koştuğunu belirten Ayhan Yılmaz, “Biz burada balık tutuyorduk. Bir gürültü koptu. O anda hemen geriye döndük, baktık. Platform çökmüştü. Araba denize düştü zannettik veya bir kaza oldu zannettik. Platformun çöktüğünü gördük. Bağırtı koptu zaten. Buradaki balıkçılar dahil herkes koştu. İnsanlar sular içindeydi. Bu taraftan zaten kimse yardım edemiyordu. Uzak kaldığı için. Restoran içinden müdahale ettiler. Oradan çıkarmaya çalıştılar. Oradan düşen parçalara tutulmuşlardı. Boğulma tehlikesi geçiren de yoktu” dedi.

İskelesi çöken restorandan açıklama

İskelesi çöken restorandan, “Bu talihsiz kazanın telafisi için kaza mağduru müşterilerimiz nezdinde elimizden geleni yapacağımız hususunu kamuoyuna ve müşterilere duyururuz.” açıklaması yapıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin