İstanbul'da bekçi köpeği dehşeti. Köpeğin saldırdığı Yargıtay üyesinin eşi ağır yaralandı. Hayati tehlikesi var. Köpeğin sahibi tutuklandı

İstanbul Ataşehir'de hakim ve savcı lojmanlarında kalan Yargıtay üyesi Hayri Kaynar'ın eşi Aynur Kaynar'a bölgedeki bir inşaatın bekçi köpeği saldırdı. Boynundan ve başından yaralanan Kaynar hastaneye kaldırıldı. Kaynar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Köpeğin sahibi olduğu belirtilen Abdulkadir Arabul çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da bekçi köpeği dehşeti. Köpeğin saldırdığı Yargıtay üyesinin eşi ağır yaralandı. Hayati tehlikesi var.  Köpeğin sahibi tutuklandı

Olay, saat 17.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Bahçem Sokak üzerinde meydana geldi. Yargıtay üyesi Hayri Kaynar'ın eşi olduğu öğrenilen ve Barbaros Mahallesi'nde hakim ve savcı lojmanlarında oturan Aynur Kaynar'a, sokakta yürüdüğü sırada kangal cinsi bekçi köpeği saldırdı.

SALDIRIYA UĞRAYAN KADIN AĞIR YARALANDI

Kaynar, saldırıda boynundan ve başından ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kaynar, ambulansla Bostancı'da bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Saldırının ardından köpeğin sahibi olduğu belirlenen Abdulkadir Arabul polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Abdulkadir Arabul emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayına getirildi. Şüpheli, savcılık ifadesinin ardından hakimliğe sevk edildi. Şüpheli Arabul, çıkarıldığı mahkemece “Bilinçli taksirle duyuların veya organların birinin işlevini yitirmesine neden olacak şekilde bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan tutuklandı.

 “KÖPEĞİN SAHİBİ DEĞİLİM"

Şüpheli Abdulkadir Arabul'un hakimlikteki ifadesinde, “Daha önce vermiş olduğum ifadem doğrudur. Ben olay yerinde yoktum. Olayı duyduktan sonra gittim. Benim olaya bir dahlim yoktur. Köpeğin sahibi değilim" dediği öğrenildi.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Olay sırasında sesleri duyarak yardıma koşan Mesut Üreyil, "Ben buradan geçiyordum, kadına köpek saldırdığı için arkadaşım benden yardım istedi. Kadının durumu ağırdı. Kan içindeydi. Boğazından darbe almıştı. Kan kaybediyordu. Kaldırıma oturttuk. O sırada ambulans geçiyordu. Boştu ambulans müdahale etti. Kadının hayati tehlikesi var. Tek bir köpek saldırmış. Kadının kafasından tutup parçalamış. Kadın hareketsiz kaldığında saldırmıyordu ama hareket edince saldırıyordu. Köpeğe taş atarak şuradaki binaların içine kapattık. Köpek saldırgandı bizede saldırdı. Ambulans kadını götürdü. Orada inşaat şirketini köpeğiymiş. Okul açık olsa çocukları da parçalayabilirdi" dedi.

Olayla ilgili konuşan görgü tanığı Bahar Demir ise, "Kadını köpekler kovalayıp parçalamış. Kanlardan da belli. Bizim de her gün kullandığımız yol. İşe gidip geliyoruz. Polis ve zabıtaya söylediğimiz halde ilgilenmediler. Kadını parçaladıysa yarın beni de parçalar. Şu an psikolojim bozuldu. Köpek en ufak bir şeye koşuyor" diye konuştu.

Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, inşaatın bekçisi ise gözaltına alındı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin