İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı! İlk tören Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yapıldı. İşte İstanbul'un 19 Mayıs tören programı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi. Törene İstanbul Vali Yardımcısı Niyazi Erten, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Cemal Reşit Rey Fuar Alanında da etkinlik düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı! İlk tören Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yapıldı. İşte İstanbul'un 19 Mayıs tören programı

İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları öncesi  Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda tören düzenlendi.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelengi Cumhuriyet Anıtı önüne konuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Resmi törenin ardından parti ve STK temsilcileri Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koydu. Tören nedeniyle Taksim Meydanı’nda ve tören alanında geniş güvenlik önlemi alındı.

İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı! İlk tören Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yapıldı. İşte İstanbul'un 19 Mayıs tören programı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun. Taksim Meydanı’ndayız. Şehrimizin siyasi partileri, kamu kurumlarıyla birlikte bir arada bayramımızın ilk adımını attık ve çelenk sunumunu Atamızın önünde hep beraber gerçekleştirdik" dedi.

Cemal Reşit Rey'de danslı müzikli 19 Mayıs kutlaması 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümü Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı. Programda öğrenciler müzik dinletisi, spor ve halk oyunu gösterileri yaptı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103'üncü yıl dönümü kapsamında Şişli'deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kutlama programı düzenlendi. Programa, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1'inci Ordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu da katıldı.  

İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı! İlk tören Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yapıldı. İşte İstanbul'un 19 Mayıs tören programı - Resim : 2

Kadıköy'de denizde Atatürk Portresiyle Türk Bayrağı açtılar

Kadıköy'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ata'ya Saygı Gençlik Dalışı düzenlendi. Dalgıçlar, İngiliz ressam Ned Pamphilon'un Atatürk'ün mavi gözlerini ön plana çıkararak çizdiği 'Atatürk'ün Gözleri' tablosunun kopyası ile Türk Bayrağı'nı denizde açtı.

İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı! İlk tören Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda yapıldı. İşte İstanbul'un 19 Mayıs tören programı - Resim : 3

İŞTE İSTANBUL'UN TÖREN PROGRAMI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak kutlama programları aşağıya çıkarılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denilerek şu liste paylaşıldı:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Töreni
(Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü)

Yer : Taksim Meydanı
Saat : 09.30

Cemal Reşit Rey Fuar Alanı Etkinlik Sunumu

Yer : Cemal Reşit Rey Konser Salonu
Saat :10.30

“Gelenekten Geleceğe El Ele” 1919 Gencimizin Harmandalı Gösterimi

Yer : Ayasofya Meydanı
Saat :12.30

Gençlik Ata’nın İzinde Bisiklet Gruplarının Tarihi Yarımada Turu

Yer : Ayasofya Meydanı
Saat :13.00

19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü

Yer : Üsküdar Meydan
Saat :19.19

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin