İstanbul yıldız yağmuruna tutulacak! Müziğin starları Küçükçiftlik Park'ta!

Neil Young, Tori Amos, David Guetta, Beirut gibi müziğin starları Küçükçiftlik Park’ta konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul yıldız yağmuruna tutulacak! Müziğin starları Küçükçiftlik Park'ta!

Tori Amos, tam 7 yıl aradan sonra, yeni albümü Unrepentanta Geraldines turnesi kapsamında, 22 Haziran 2014 Pazar günü İstanbul, Küçükçiftlik Park’ta olacak.



Tori Amos konserinin ardından dünya çapında on beş milyon albüm satışı ile dans müziğinin 1 numaralı ismi olan Fransız DJ & prodüktör David Guetta, 27 Haziran Cuma gecesi Unilife Organizasyonu ile Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak.



ROCK MÜZİĞİN EFSANE İSMİ İLK KEZ İSTANBUL'DA



Rock müziğinin büyük ismi, unutulmaz şarkıların sahibi Kanadalı müzisyen Neil Young, İstanbul’daki ilk konserini Crazy Horse topluluğuyla 15 Temmuz akşamı Küçükçiftlik Park’ta verecek.



Neil Young’ın Crazy Horse ile birlikte kaydettiği, 2013 yılında yayımlanan albümü Psychedelic Pill de “En İyi Rock Albümü” dalında Grammy’ye aday oldu. 



İNDİE-ROCK'I DÜNYAYA SEVDİREN BEİRUT KÜÇÜKÇİFTLİK PARK'TA



Batı Avrupa ve Balkan müziğini kendi yorumlarıyla harmanlayan ve İndie-Rock’ı tüm dünyaya sevdiren ‘Beirut’ 17 Ağustos’ta BKM organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta performans sergileyecek.



Zach Condon, Perrin Clouiter, Jason Poranski, Nick Petree, Kristin Ferebee, Paul Collins, Jon Natchez, Kelly Pratt ve Ben Lanz ile cello, akordiyon, gitar, keman, bateri, tef, ukulele, saksafon ve mandolin gibi bir çok entstürman performansını 17 Ağustos akşamı sahnede buluşturacak olan Beirut, İstanbullulara 3'üncü konserini verecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin