İstanbul Şirinevler'de binada feci patlama. Valilik açıklama yaptı: 3 ölü, 3 yaralı

İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralı var.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Şirinevler'de binada feci patlama. Valilik açıklama yaptı: 3 ölü, 3 yaralı

Bahçelievler Şirinevler 7. Sokak üzerinde 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi.

Patlama sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk edildi.

İstanbul Şirinevler'de binada feci patlama. Valilik açıklama yaptı: 3 ölü, 3 yaralı

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgede ilk patlamanın ardından ikinci bir patlama daha meydana geldiği belirtildi. 

İstanbul Valiliği, Bahçelievler'de meydana gelen patlamada ölü sayısının 2'ye yükseldiğini bildirdi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bahçelievler'de doğalgaz sıkışması nedeniyle olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 3'e yükselmiştir. Olayda yaralanan 3 vatandaşımızın tedavileri ise kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir" denildi. Yapılan açıklamada, Özgür Çoban, Ömer Özdemir ve Ahmet Bal'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

İstanbul Şirinevler'de binada feci patlama. Valilik açıklama yaptı: 3 ölü, 3 yaralı - Resim : 2

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır patlamanın olduğu yere geldi. Burada yaptığı açıklamada, "Binayı tahliye ettik, en kısa sürede yıkacağız" dedi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Patlamaya ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Belediye ekiplerinin binanın çevresindeki temizlik çalışmasını tamamlaması ve hasarlı araçların kaldırılmasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin