İstanbul Kartal'da çıkan yangın ucuz atlatıldı. Alevler çatı katına kadar yükseldi. 4 yavru kedi yaralı olarak kurtarıldı

İstanbul Kartal'da 4 katlı binanın bitişiğindeki kömürlükte çıkan yangın ucuz atlatıldı. Alevler kısa sürede binanın bacasından çatı katına kadar yükseldi. Yangın sırasında kömürlükte bulunan 4 yavru kedi yaralı olarak kurtarıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kurtarılan yavru kediler tedavi altına alındı. 

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Kartal'da çıkan yangın ucuz atlatıldı. Alevler çatı katına kadar yükseldi. 4 yavru kedi yaralı olarak kurtarıldı

Yangın, dün saat 09.30 sıralarında Orhantepe Mahallesi, Bankalar Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın bitişiğindeki kömürlükte bilinmeyen nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binadaki lokanta bacasından çatı katına kadar ulaştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın sırasında kömürlükte bulunan 4 yavru kediyi bir mahalle sakini kurtardı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ekipler kömürlükteki yaralı kedileri dışarı çıkardı. Vatandaşlar yaralı kedilere müdahale ettiği sırada anne kedi ise yavrularının başından bir an olsun ayrılmadı.

İstanbul Kartal'da çıkan yangın ucuz atlatıldı. Alevler çatı katına kadar yükseldi. 4 yavru kedi yaralı olarak kurtarıldı Kediler mahalle sakinleri tarafından yakınlarda bulunan bir veteriner kliniğine götürülerek tedavi altına alındı.

 Mahalle sakini, “Geldiğimiz zaman yanıyordu. Komşularla geldik. Kedi yavruları vardı. 4 tanesini çıkardık. Çukurdalarmış" dedi. 

Kaynak: DHA
Etiketler kartal yangın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin