"İstanbul Film Festivali"nde ilk gün bilet satışı 50 bin

Sinema severler, festival biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
"İstanbul Film Festivali"nde ilk gün bilet satışı 50 bin

İKSV tarafından Akbank sponsorluğunda düzenlenen 32. İstanbul Film Festivali, 30 Mart Cumartesi günü başlıyor! Festivalin biletleri dün satışa çıktı. Sinema severler, biletler için gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.



Atlas, Beyoğlu, Rexx sinemaları'nda açılan gişelerin yanı sıra Biletix'den de yapılan satışlarda 50.000’in üzerinde bilet satıldı.



Festivalde biletleri tükenen So Excited / Aklımı Oynatacağım, Stoker / Lanetli Kan, Night Train to Lizbon / Lizbon’a Gece Treni ve Before Midnight / Geceyarısından Önce filmlerine ek seanslar konuldu.



Festivalde bilet fiyatları tam 15 TL, “Akbank Galaları” bölümündeki filmler dışında öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için 10 TL. Hafta içi gündüz seanslarındaki indirimli bilet uygulaması bu yıl da devam ediyor. Festival boyunca, hafta içi gündüz seansları 5 TL.



IKSV yetkileri bilet bulamayan seyircilere de, şu duyuruyu yaptı:



"Seans öncesi gişelerde teslim alınmayan davetiyeler satışa sunuluyor. Görmek isteyip de bilet bulamadığınız filmler için, gösterimlerden önce sinema salonlarına uğramanızda fayda var"



Festival'in tanıtım videosu ve basın toplantısını izlemek için tıklayın



https://files.secureserver.net/0fMi4kzyy15j5W


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin