İstanbul Cocktail Festival, yoğun ilgiyle gerçekleşti

  Haftasonu boyunca KüçükÇiftlik Park'ta 10 binin üzerinde kişiyi ağırlayan ve bu yıl 6.kez düzenlenen İstanbul Cocktail Festival, yoğun ilgiyle gerçekleşti. Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız haftasonunda, gastronomi ve müzik meraklılarını lezzetli kokteyllerle serinleten, Türkiye’nin ilk ve tek kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival'ın kapanışını gerçekleştiren İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook ile alanı dolduran müzikseverler doyasıya dans etti ve eğlendi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Cocktail Festival, yoğun ilgiyle gerçekleşti

Bu sene 6. yılını kutlayan olan İstanbul Cocktail Festival; Türkiye ve yurtdışından popüler kokteyl duraklarının en sevilen lezzetleri, ödüllü miksolojist ve gurmelerin eğitici aynı zamanda da eğlenceli atölyeleri, her damak tadına hitap eden gastronomi noktaları ve özgün butiklerin tasarımları ile festival alanını 2 gün boyunca renklendirdi.

İstanbul Cocktail Festival, yoğun ilgiyle gerçekleşti

Festivalin ilk günü canlı müzik sahnesinin açılışını son dönemin en popüler kadın yorumcularından Selin yaptı. 'Antidepresan' ile herkesi dans ettiren Mert Demir ve dinlenme rekorları kıran şarkılarıyla KÖFN canlı performanslarıyla konukları dans ettirdi. İlk gecenin kapanışını ise, Türkiye'nin önde gelen iki müzik adamı İlhan Erşahin ve Kaan Düzarat yaptı. İkinci gün ise Deniz Sipahi ve Emir Taha sahnenin açılışını yaparken, festivalin kapanışını İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook yaptı ve eğlence doruk noktasına ulaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin