İstanbul Arnavutköy'de feci yangın! İşçiler çatıda mahsur kaldı

İstanbul Arnavutköy'de bulunan 5 katlı bir ayakkabı fabrikasında yangın çıktı. Bodrum katta başlayan yangın nedeniyle işçiler çatıda mahsur kaldı. İşçileri itfaiye ekipleri kurtardı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Arnavutköy'de feci yangın! İşçiler çatıda mahsur kaldı

Yangın, saat 13.00 sıralarında Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan 5 katlı ayakkabı fabrikasında çıktı.  Fabrikanın bodrum katında başlayan yangında içeriye yoğun duman kapladı.

İstanbul Arnavutköy'de feci yangın! İşçiler çatıda mahsur kaldı

Çalışanlar kendilerini çatıya atarak yardım bekledi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen gelen itfaiye ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Çatıda mahsur kalanlar kurtarılırken söndürme çalışmaları ise sürüyor.

Arnavutköy'de ayakkabı fabrikasındaki yangın söndürüldü

Polis, zabıta ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerine gitti. Emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de hem alevlere müdahale etti hem de binada mahsur kalanları tahliye etmeye başladı. Bina mahsur kalan yaklaşık 15 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenenlerin tedavisi de olay yerindeki ambulansta yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü. Yanan fabrika havadan da görüntülendi.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin