Issız Adam'ın 10. yılında Çağan Irmak'ı duygulandıran olay

Ünlü yönetmen Çağan Irmak, önceki gün Beyoğlu'nda çok şaşırtan bir olay yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Issız Adam'ın 10. yılında Çağan Irmak'ı duygulandıran olay

Önceki gün Beyoğlu'nda, bugüne kadar 'Babam ve Oğlum', 'Issız Adam' gibi birçok unutulmaz filme imza atan ünlü yönetmen Çağan Irmak'ı çok şaşırtan bir olay yaşandı.



Başrollerini Tolga Tekin, Altan Erkekli, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk'un paylaştığı, 23 Kasım'da vizyona girecek yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın montajı için stüdyodan çıkan Irmak'ın sokakta yanına iki genç yaklaştı. Gençler tesadüf eseri gördükleri ünlü yönetmene "Biz de size ulaşmak istiyorduk. Facebook da grup kurduk, DM'den yazmayı düşündük. Bugün Issız Adam'ın vizyona girişinin 10. yıldönümü ve biz ilerdeki bir evde özel bir gösterim düzenliyoruz. Bizi kırmayıp gelirseniz filmi hep beraber izleriz" dedi.



Önce bu duruma çok şaşıran daha sonra ise gençleri kırmayan Çağan Irmak, gittiği evde bulunan yaklaşık 50 kişiyle beraber 'Issız Adam' filmini izledi. Gençlerle çektiği fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaşan Çağan Irmak'ın oldukça duygulandığı görüldü.



Issız Adam'ın 10. yılında Çağan Irmak'ı duygulandıran olay



7 Kasım 2008'de vizyona giren 'Issız Adam' filmi 43 hafta kaldığı sinema salonlarında toplam 2 milyon 788 bin 550 seyirciye ulaşmış ve büyük ses getirmişti.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin